Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει ημίγυμνη για τη νέα της συλλογή ρούχων!

Για τις ανάγκες της φθινοπωρινής-χειμωνιάτικης φωτογράφισης της νέας συλλογήςρούχων γνωστής εταιρείας με την οποία που συνεργάζεται φωτογραφήθηκε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου!

Η όμορφη παρουσίαστρια φόρεσε τα ρούχα της και με ανεβασμένη τη διάθεση πόζαρε στο φακό, δείχνοντας μας τις νέες τάση της μόδας που μας προτείνει… Θυμάσαι που είχαμε πάρει μία γεύση από τα παρασκήνια ενώ είχαμε βρεθεί και στην επίσημη παρουσίαση της συλλογής!

Σε μια από τις φωτογραφίες όμως, βλέπουμε την Κατερίνα με γυρισμένη πλάτη ημίγυμνη να φοράει μόνο ένα μαύρο κολάν, αναδεικνύοντας το καλίγραμμο σώμα της. Η παρουσιάστρια του “Δέστε τους” δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την εμφάνισή της και μας το δείχνει…

Σε παλαιότερη συνέντευξή της
είχε δηλώσει για την εξωτερική εμφάνιση: “Ως γυναίκα είμαι κοκέτα, προσέχω και περιποιούμαι την εμφάνισή μου. Περιποίηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είσαι με ψηλοτάκουνα από το πρωί μέχρι το βράδυ, μπορεί να φοράς μια φόρμα και να είσαι εξίσου περιποιημένη. Απλώς παλαιότερα το είχα σε υπερβολικό βαθμό. Όσο περνάνε όμως τα χρόνια απλουστεύω το στιλ μου και παρατηρώ ότι αρέσω περισσότερο πλέον.”

Read More

And More