Η Κατερίνα Καινούργιου στον ΑΝΤ1! Όλο το ρεπορτάζ…

Η Κατερίνα Καινούργιου στον ΑΝΤ1; Ναι, η Κατερίνα Καινούργιου στον ΑΝΤ1! Μάλιστα, αυτή την στιγμή που σου γράφω αυτές τις γραμμές λατρεμένη, η ξανθιά παρουσιάστρια βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του καναλιού στα Σπάτα και πιο συγκεκριμένα στα στούντιο “ΚΑΠΑ”!

Και η είδηση που σου μεταφέρω, είναι απολύτως καρατσεκαρισμένη! Άλλωστε και η Κατερίνα δεν ανήκει και στην κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών περσόνων που μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Κάτι το κορμί της το… φιδίσιο, κάτι η μπούκλα, κάτι η τρέσα, κάτι το εκτυφλωτικό ντεκαπάζ, όχι η Κατερίνα δεν μπορεί ούτε να κρυφτεί, ούτε να περάσει απατήρητη… Ακόμα και να το θέλει πολύ, δεν είμαι σίγουρη ότι μπορεί να το καταφέρει.

Έτσι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχω, η Κατερίνα βρίσκεται αυτή την στιγμή στο “ΚΑΠΑ”, όπου και έχει συναντηθεί με ένα από τα πιο ισχυρά πρόσωπα του καναλιού, με ένα Αντεννικό πρόσωπο πρώτης γραμμής.

Και για να μην πάει ο νους σου στο… κακό, όχι η Κατερίνα δεν έχει ραντεβού με τον γενικό διευθυντή προγράμματος, επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Ομίλου, Γιάννη Λάτσιο.

Η Κατερίνα έχει ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα! Ναι, ναι, όπως στα λέω είναι λατρεμένη. Βλέπεις, ο Γιώργος έχει βαλθεί φέτος να τα πει τετ-α-τετ με όλες τις ξανθομαλλούσες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και έτσι μετά την συνάντησή του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σήμερα συναντήθηκε και με την Κατερίνα Καινούργιου, μιας και η Κατερίνα είναι η αυριανή του καλεσμένη στο “Late Night” και το γύρισμα γίνεται τώρα.

Φυσικά η Κατερίνα δεν θα μπορούσε να συζητά κάτι άλλο με τον ΑΝΤ1, μιας και ως γνωστόν έχει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το Epsilon, χώρια που κι ο “Καφές” της όσο πάει και… φουσκώνει, οπότε πρόβλημα ουδέν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες που έφτασαν στις κεραίες μου, στο αυριανό “Late Night” εκτός από την Κατερίνα, θα δούμε και τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος όπου γάμος, κάμερα και χαρά, είναι πρώτος. Επίσης καρατσεκαρισμένο!

Read More

And More