Η Κατερίνα Ζαρίφη θα δώσει το παρών στον επικείμενο παραμυθένιο γάμο της Αγγλίας !

“Σήμερα γά, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι…” Το παραδοσιακό αυτό τραγουδάκι έχει αρχίσει να σιγοτραγουδά αυτές τις ημέρες η Κατερίνα Ζαρίφη. Οχι, η Κατερίνα δεν παντρεύεται…Απλώς, θέλει σιγά-σιγά να μπαίνει στο γαμήλιο κλίμα, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμη μέχρι τις 29 Απριλίου, που πρόκειται να γίνει ο βασιλικός γάμος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ κα της Κέιτ Μίντλετον στην Αγγλία.

Βλέπετε, η Κατερίνα Ζαρίφη σχεδιάζει να μην χάσει λεπτό από τον παραμυθένιο γάμο ! Πως θα γίνει αυτό; Οχι, δεν ανήκει στην κατηγορία όλων εκείνων που θα βρεθούν στην Αγγλία για να παρακολουθήσουν το μυστήριο από κοντά. Ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που έχει επιστρατεύσει ο Alpha, προκειμένου να καταφέρει να καλύψει με όσο το δυνατόν καλύτερο και πληρέστερο τρόπο, αυτό το ιστορικό η αλήθεια είναι, γεγονός. Γιατί ο γάμος του Γουίλιαμ και της Κέιτ θα γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία.

Ετσι, η Κατερίνα μετά από σχετική πρόταση που δέχτηκε από τους ανθρώπους της Κάντζας, θα αναλάβει το κομμάτι του Internet. Με άλλα λόγια; Η Κατερίνα θα αναλάβει να μεταφέρει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, μέσα από το twitter του καναλιού (http://twitter.com/alpha_tv), όλα όσα λαμβάνουν χώρα.

Read More

And More