Η Κλέλια Πανταζή στο TLIFE: Ο ερχομός του γιου της και ο λόγος που προχώρησε σε καισαρική! [pics]

Το βράδυ της Κυριακής, η Κλέλια Πανταζή έζησε το πιο όμορφο και ξεχωριστό θαύμα της ζωής της. Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.380 γραμμαρίων, επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο τον έρωτά της με τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο. Έναν χρόνο μετά τον παραμυθένιο γάμο τους, η Κλέλια και ο Λευτέρης υποδέχτηκαν τον γιο τους και όπως καταλαβαίνεις πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση του μωρού της, η νέα μανούλα μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, τη στιγμή που αντίκρισε τον γιο της, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που τελικά προχώρησε σε καισαρική. “Νιώθω μεγάλη ευτυχία! Τίποτα άλλο! Νιώθω ολοκληρωμένη. Όταν άκουσα το κλάμα για πρώτη φορά, άρχισα να κλαίω. Ήταν σαν να είναι αυτόματος ο οργανισμός, το σύστημα… με το που τον άκουσα να κλαίει και με το που τον είδα και μετά έβαλε τα χεράκια του στο πρόσωπό μου και μας έψαχνε… Κλάμα!” δήλωσε η Κλέλια Πανταζή, εμφανώς συγκινημένη.

“Γέννησα με καισαρική γιατί είχα θέματα. Τώρα όλα είναι όλα καλά. Πέρασα το τελευταίο δίμηνο έχοντας διαβήτη, παίρνοντας ινσουλίνη. Δεν έπρεπε να ζοριστεί πολύ το παιδί και επειδή είχε βάλει στραβά το κεφάλι του και έβγαινε με το αυτί, δεν γινόταν αλλιώς. Δεν μπορούσε να ζοριστεί περισσότερο, οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε καισαρική. Ο σύζυγός μου ήταν μαζί μου μέχρι τη στιγμή που έπρεπε να μπω στο χειρουργείο. Θέλω να ευχαριστήσω την μαιευτική κλινική ΡΕΑ, την γυναικολόγο μου Κατερίνα Παπακωνσταντίνου, όλη τη πολύτιμη βοήθεια της και στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όπως και τη μαία μου Τίνα Βουνάση που 24 ώρες το 24ωρο ήταν ανά πάσα στιγμή εκεί για μένα και τον μικρό!”, αποκάλυψε η Κλέλια Πανταζή.

Η γλυκιά Ολυμπιονίκης και ο σύζυγός της Λευτέρης Τσάκαλος γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων, σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι όπου εκείνος είναι υπεύθυνος λειτουργίας του και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος! Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει πολύ, ενώ τον Ιούλιο του 2018 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή στο Κορωπί. Ωστόσο, η ημέρα που θα θυμούνται για πάντα θα είναι η Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, όπου έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

“Τον ευγνωμονώ που με έκανε μαμά” δηλώνει η Κλέλια Πανταζή για τον άντρα της ζωής της και… πλέον πατέρα του παιδιού της!

Read More

And More