Η Κόνι Μεταξά δεν είναι πια single – Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά!

Η ανατρεπτική Κόνι Μεταξά δεν είναι πια single! Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του γοητευτικού διεθνούς πολίστα Μάριου Καπότση. Η σχέση τους μετά περίπου δύο μήνες, με την χημεία τους να είναι ευδιάκριτη από την ημέρα που γνωρίστηκαν.

Η αυθόρμητη και παρορμητική κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά, άλλωστε, μόνο κεραυνοβόλα θα μπορούσε να ερωτευτεί. Από την άλλη, ο σύντροφός της, που πριν από περίπου πέντε χρόνια είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ λόγω της σχέσης του με την Εριέττα Κούρκουλου, είναι πολύ χαμηλών τόνων.

Η Κόνι Μεταξά είναι τρελά ερωτευμένη και φροντίζει να κρατά καλά κρυμμένο αυτό το “μυστικό” της. Αυτή τη φορά θέλει να προστατεύσει την προσωπική της ζωή και αποφεύγει να απαντά στα τηλέφωνα των δημοσιογράφων.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ταξίδεψε μέχρι τη Ρουμανία, όπου ζει ο αγαπημένος της, καθώς αγωνίζεται με την πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Στεάουα Βουκουρεστίου, προκειμένου να γιορτάσει μαζί του τα γενέθλιά του.

Το νέο ζευγάρι δεν έχει απαθανατιστεί ακόμα από κάποιον παπαράτσι, σίγουρα, όμως, δεν θα αργήσει να γίνει και αυτό, ειδικά όταν ο πολίστας επισκεφθεί την Ελλάδα. Μέχρι τότε, η Κόνι θα είναι με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού τα ταξίδια της στου Βουκουρέστι αναμένεται να είναι συχνά.

Το σίγουρο ότι οι δυο τους φαντάζουν πολύ ταιριαστοί μαζί!

Read More

And More