Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μένει σπίτι και αποκαλύπτει πώς τα περνάει στον… αυτοπεριορισμό! [video]

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Την περασμένη Πέμπτη, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα instastories της, η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς είχε δέκατα, πονόλαιμο και κόπωση, τα βασικά δηλαδή συμπτώματα του κορονοϊού.

Η “Queen Dina” τήρησε όλα τα μέτρα προστασίας και παρέμεινε στο σπίτι της, σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να κάνει το τεστ προκειμένου να δει αν είναι θετική στον νέο φονικό ιό που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα οποία ήταν αρνητικά. Φυσικά, η Κωνσταντίνα χάρηκε που δεν νοσεί τελικά και έσπευσε να ενημερώσει σχετικά τους διαδικτυακούς της φίλους.

Από εκείνη την ημέρα, βέβαια, η ίδια έχει θέσει τον εαυτό της σε αυτοπεριορισμό, προκειμένου να προστατευτεί από τον κορονοϊό, στηρίζοντας έτσι και τη νέα καμπάνια του υπουργείου Υγείας με τίτλο “Μένουμε Σπίτι” . Η Κωνσταντίνα περνάει τις μέρες της κλεισμένη στο σπίτι και, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, αποκαλύπτει τι κάνει για να περνάει ευχάριστα και εποικοδομητικά τον χρόνο της. Μαγειρεύει, καθαρίζει το σπίτι της, τακτοποιεί προσωπικά της αντικείμενα, διαβάζει βιβλία, βλέπει ταινίες και παίζει ατελείωτα με το σκυλάκι της.