Η Κωνσταντίνα του GNTM αποκαλύπτει: «Δεν την ξέρετε καθόλου την Κάτια. Όταν άρχισα να κάνω παρέα με τις FF…»

Ο Φίλιππος Ιωάννου, γνωστός στον κόσμο των social media ως fipsterr, φιλοξένησε στο κανάλι του στο YouTube την Κωνσταντίνα Φλώρου. Η πρώην παίκτρια, χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις, μίλησε για όλους και για όλα όσα έζησε στο φετινό GNTM.

Μεταξύ άλλων, η νεαρή καλλονή μίλησε για…

… τα κορίτσια που έπρεπε να είχαν φύγει νωρίτερα από εκείνη από το GNTM: «Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να μείνουν παραπάνω από εμένα η Χαρά, η Άννα Μαρία και η Κέισι. Θα έπρεπε να ήμουν εγώ στη θέση τους…».

… την Ασημίνα Χαρίτου και το ξέσπασμά της στα social media: «Μιλάμε κάθε μέρα, είναι πάρα πολύ καλή φίλη μου. Την αγαπώ πολύ. Εγώ υποστηρίζω τις κινήσεις που κάνει, καλά κάνει και βγαίνει και μιλάει. Όποιος θέλει να βγει να πει κάτι, θα βγει και θα πει αυτό που θέλει να πει. Απλά, δεν καταλαβαίνω αυτό με τα πολιτικά, τής το έχω πει κιόλας… Εννοείται και συμφωνώ που δεν βγήκε στους Κου Κου, ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει…».

… την Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν την ξέρετε καθόλου την Κάτια. Πριν τη γνωρίσω καλά, έλεγα ότι μπορεί και να υποκρίνεται. Όταν τη γνώρισα καλά, λέω είναι τόσο ρομαντικό άτομο… Είναι πάρα πολύ ρομαντική και πάρα πολύ αληθινή. Και την εκτιμώ πολύ γιατί όταν άρχισα να κάνω εγώ παρέα με τα κορίτσια, τις FF, τους λέω «κορίτσια, στην αρχή δεν τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά…» και μου λέει η Κάτια «Κωνσταντίνα, να σου πω κάτι; Έχουμε πει αυτό και αυτό για σένα…». Τα είπαμε και τα συζητήσαμε όλα, τα είχαμε πει πολλές φορές κι ήμασταν πολύ κομπλέ μ’ αυτό. Ήταν πολύ ειλικρινής η σχέση μας…».

… την παίκτρια που θα ήθελε να κερδίσει το GNTM: «Θέλω να κερδίσει η Κάτια, αλλά πιστεύω ότι μπορεί θα κερδίσει η Άννα Μαρία, γιατί την αγαπάει ο κόσμος πάρα πολύ…».

Ακόμα, η Κωνσταντίνα μίλησε και για τους κριτές του GNTM 2, τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει και τα παρασκήνια των δοκιμασιών.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More