Η κόρη της διάσημης ερμηνεύτριας Καίτης Ντένις, καταγγέλει: Η μητέρα μου έφυγε από ιατρικό λάθος!

Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει το τι είναι αυτό που το λένε αγάπη; Η διάσημη τραγουδίστρια Καίτη Ντένις, έφυγε από τη ζωή το 2010 σε ηλικία 80 ετών και πέντε χρόνια μετά, η κόρη της Μαρία Παρασκευοπούλου κάνει μια σοβαρή αποκάλυψη, στην εφημερίδα Espresso.

Πιστεύει ότι ο θάνατος της μητέρας της οφείλεται σε ιατρικό λάθος και μάλιστα προκειμένου να διακιωθεί η οικογένεια ηθικά, έχει καταθέσει αγωγή.

Η κόρη της Κάιτης Ντένις

Η ίδια περιγράφει πως τον Μάιο του 2010 παρουσίασε ένα πρόβλημα στη χολή της και τα οικεία πρόσωπά της τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός που την ανέλαβε έκρινε αναγκαίο να υποβληθεί σε λαπαροσκόπηση, αλλά – σύμφωνα με τις καταγγελίες της κόρης της τραγουδίστριας – δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.

“Η μητέρα μου έφυγε άδικα. Ο εν λόγω γιατρός που την ανάλαβε, στη διάρκεια της λαπαροσκόπησης διατήρηση του χοληδόχου πόρου και όταν αντιλήφθηκε το σφάλμα του, το αντιμετώπισε με λάθος τρόπο. Έκανε το ένα σφάλμα μετά το άλλο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πεθάνει από μόλυνση των σπλάχνων της. Έμεινε μια εβδομάδα στην εντατική και κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια και σηψαιμία.”

Μάλιστα αναφέρει πως και η ιατροδικαστική έκθεση δημοσίου γιατρού που εξέτασε το περιστατικό, το ένα λάθος διαδέχτηκε το άλλο και αυτό τους οδήγησε στην απόφαση να κινηθούν νομικά εναντίον του επιστήμονα που, δυστυχώς οδήγησε έναν άνθρωπο στο να φύγει από τη ζωή.

Η Μαρία Παρασκευοπούλου τονίζει πως η Καίτη Ντένις ήταν πρότυπο μητέρας και για την ίδια, αλλά και για την αδερφή της Θεοδώρα.

Διάβασε περισσότερα στην Espresso που κυκλοφορεί!

Read More

And More