Η κόρη της Εύης Αδάμ πέρασε στο Μουσικό Γυμνάσιο! Δες το εκπληκτικό video όπου τραγουδάει Beyonce

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, λένε και έτσι η 12χρονη -σχεδόν- Δανάη ακολουθεί τα καλλιτεχνικά χνάρια των γονιών της. Το TLIFE είχε ξαναγράψει για την αγάπη της μικρής κόρης της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου για τη μουσική. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η Δανάη έγινε δεκτή στο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης, από όπου θα συνεχίσει το όνειρό της για το τραγούδι και τη μουσική.

Το Μουσικό Λύκειο είναι ένα πρότυπο σχολείο στο οποίο ένα παιδί γίνεται δεκτό μετά από εξετάσεις. Η Δανάη επελέγει ανάμεσα σε 450 συμμετοχές και μάλιστα όπως μαθαίνουμε ήταν ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των υπευθύνων του σχολείου. Η Δανάη θα ξεκινήσει μαθήματα πιάνου, αλλά θα κάνει και ταμπουρά στην πρώτη τάξη του γυμνασίου, ενώ θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε άλλα δύο μουσικά όργανα, όπως το σαντούρι ή το βιολοντσέλο.


Από φωτογράφηση με τη μητέρα της και την αδερφή της…

Και μπορεί η όμορφη Δανάη να έχει κάνει σπουδές πιάνου και μουσικής από μικρή, παρόλα αυτά δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ μαθήματα φωνητικής. Παρόλα αυτά, η αγάπη της για το τραγούδι και τα… “γονίδια” από τους γονείς της, της έχουν χαρίσει μια υπέροχη φωνή.

Η κόρη της Εύης παρακολουθούσε από πολύ μικρή τα βίντεο με τα αγαπημένα της κομμάτια και προσπαθούσε να αποδώσει και η ίδια τα τραγούδια όσο καλύτερα γίνεται. Μάλιστα, έχει ανεβάσει και η ίδια κάποια βίντεο όπου ερμηνεύει αγαπημένα της τραγούδια. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε o τρόπος που ερμηνεύει το Listen της Beyonce.

Δες το βίντεο εδώ…

Άλλωστε η εξέλιξή της, λίγους μόνο μήνες από την πρώτη φορά που το TLIFE, “ανακάλυψε” το μουσικό της ταλέντο είναι εμφανές. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις παλιότερο βίντεο της Δανάης στο πιάνο.

Read More

And More