Η Κορινθίου για τη φάρσα του Πούμπουρα: “Αισθάνθηκα πώς ήταν κάτι σαν την επίθεση που είχα δεχτεί πέρυσι”

Η Μαρία Κορινθίου ήταν ένα από τα “θύματα” του Σάββα Πούμπουρα στο Best Friend’s Fear αυτής της εβδομάδας.

Σύμφωνα με το σενάριο, η ηθοποιός συνάντησε τον συνεργάτη μιας ξένης εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών στο απόμερο σπίτι του, μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη. Οι δύο άντρες έφυγαν για λίγο από το σπίτι και η Μαρία αναγκάστηκε να μείνει μόνη της με τη μικρή Αναστασία.

Η φάρσα δεν εξελίχθηκε όπως όλοι περίμεναν, αφού η Μαρία Κορινθίου κατάλαβε εξ’ αρχής ότι κάτι δεν πάει καλά και ήταν πολύ ψύχραιμη ως το τέλος.

Το πρωί του Σαββάτου, στο “Έλα, Χαμογέλα” προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής, περιγράφοντας πώς βίωσε τη φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας με συνεργό τον σύζυγό της.

“Επί δύο μήνες ο Γιάννης μου έλεγε ότι τον πήραν για μία ταινία και να πάμε να κάνουμε ραντεβού… Τον Νοέμβριο πήγαμε, ήταν οκτώ η ώρα το βράδυ, σε κάτι κατσάβραχα… Από την αρχή μου βρομούσε. Αν δείτε από τις αντιδράσεις μου είμαι πάρα πολύ παρατηρητική. Όταν μου είπε ο άνθρωπος “θέλεις νερό” και του είπα “ναι” . Σκέφτηκα όμως ότι μπορεί να είχε ρίξει κάτι μέσα… Επίσης, μου είπε ότι η Αναστασία είναι 11 χρονών. Τόσο είναι το παιδί μου, οπότε ξέρω ακριβώς πώς αντιδρούν τέτοιας ηλικίας παιδιά… Όταν μπήκαμε μέσα είδα κάποια παιχνίδια που με αυτά παίζουν έξι και επτά χρονών παιδιά, όχι 11χρονα. Υπήρχαν κάτι κόλλες χαρτί και μαρκαδόροι, που φαινόταν ότι ήταν τοποθετημένες εκεί επίτηδες… Αισθανόμουν ότι η μικρή ήθελε να με τοποθετήσει τον καναπέ, αλλά εγώ δεν έκατσα. Την είδα να κάνει πίσω και να κοιτάει στην κουζίνα που ήταν πίσω, οπότε αν καθόμουν δεν θα είχα οπτική επαφή… Όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα και την είχαν κλειδώσει πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη να έρθει και όταν μπήκε μέσα του είπα “είναι στημένο όλο, δεν το βλέπεις;” . Αυτό που αισθάνθηκα ήταν ότι κάτι τρέχει. Επειδή είχε προηγηθεί και πέρυσι αυτό που είχε συμβεί σε εμένα με την επίθεση, ένιωσα ότι κάτι αντίστοιχο τρέχει…” , είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More