Η κούκλα σύζυγος του τερματοφύλακα της Γιουβέντους “μάγεψε” την Ελλάδα! Φωτογραφίες από το ταξίδι της στη χώρα μας

Στην Ελλάδα βρέθηκε για λίγες μέρες η κούκλα σύζυγος του κορυφαίου τερματοφύλακα της Γιουβέντους και Εθνικής Ιταλίας Gianlouigi Buffon, Alena με αφορμή τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η όμορφη Alena που είναι και Πρέσβειρα των Παιδικών χωριών SOS ήρθε στη χώρα μας για να συμμετάσχει στο Μαραθώνιο και απόλαυσε τη διαμονή της στη χώρα μας. Το top model ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα και στην πρωτοβουλία της γνωστής εταιρείας για αλληλεγγύη μέσω του αθλητισμού και ήρθε στην Ελλάδα για να τρέξει με την WIND Running Team για την ΕΛΕΠΑΠ και τη ΦΛΟΓΑ.

Η Alena έφθασε στη χώρα μας την Παρασκευή και κατά τη διάρκεια της παραμονής της κατάφερε να κάνει και μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και να γνωρίσει τις ομορφιές της Αθήνας.
Η ίδια μάλιστα, μετά το τέλος του Μαραθωνίου δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη με την επίσκεψή της στη χώρα μας και έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης, αναφέροντας πως η χώρα έχει μια μεγάλη ιστορία και θα καταφέρει παρά την κρίση που περνά να βγει νικήτρια.
Δες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Ελλάδα:

Η πρώτη “Καλημέρα” από την Ελλάδα…

Πρωινό με θέα την Ακρόπολη

Συνάντηση με φίλους και συνεντεύξεις…

Στο Tae Kwon Do για τη συμμετοχή της στο Μαραθώνιο

Με την Φανή Χαλκιά στον Μαραθώνιο

Η Alena πριν την εκκίνηση…

Το τιμητικό μετάλλιο…

Read More

And More