Η κουμπάρα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο γάμο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και της Ράνιας Τζίμα!

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα ένωσαν τις ζωές τους το απόγευμα του Σαββάτου στο δημαρχείο Αθηνών. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και η γνωστή δημοσιογράφος του Mega παντρεύτηκαν λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Μάρτυρες – κουμπάροι στο γάμο ήταν οι καλοί τους φίλοι Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα, η δημοσιογράφος του Mega, Αλεξία Τασούλη με τον Δημήτρη Μιχαλέλη, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κατερίνα Χριστοφιλίδου με τον Γιάννη Πετρίδη και ο Πέτρος Μωραΐτης.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις κι άλλες φωτογραφίες και βίντεο

Μετά την τελετή ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι! Τις εντυπώσεις έκλεψε η Εύα Αντωνοπούλου που ήταν αχώριστη με το σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμενέα. Η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ήταν και στο party Που έκανε η νύφη πριν από το γάμο αφού τις ενώνει μια δυνατή φιλία. Δες εδώ!

Παρόντες στο γαμήλιο γλέντι , μεταξύ άλλων, είναι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, ο πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θόδωρος Μιχόπουλος και διευθυντής του γρ. Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

Read More

And More