Η κρίση δεν σταματά τους φανατικούς της Μυκόνου! Θα “βουλιάξει” το τριήμερο

Η οικονομική κρίση φαίνεται πως δεν πτοεί τους φανατικούς της Μυκόνου! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” οι κρατήσεις στα καλύτερα ξενοδοχεία είναι άπειρες ενώ δύσκολα θα βρει κανείς αεροπορικό εισιτήριο αλλά και οι σκαφάτοι παλεύουν για μια καλή θέση στο λιμάνι για τις θαλαμηγούς τους.

O λιμενάρχης δέχεται αμέτρητα τηλεφωνήματα για εκείνους που θέλουν να αράξουν το ”σκαφάκι” τους στο λιμάνι, ενώ τα ενοικιαζόμενα δωμάτια φέτος δεν έχουν ιδιαίτερη ζήτηση, μιας και για πρώτη φορά υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια σε τιμές από 50 έως 70 ευρώ την ημέρα. Όπως και να’ χει δεν είναι λίγοι εκείνοι που για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα επισκεφθούν το νησί των Ανέμων!

Η Μύκονος έχει κάθε χρόνο τουριστική ζήτηση, από ανθρώπους από όλα τα μέρη του κόσμου.

Μάλιστα, στο ”Πρώτο Θέμα” μίλησε και ο πρωταγωνιστής του ”Hangover 2”, Μπράντλεϊ Κούπερ για την Μύκονο: ”θα ήθελα να γυριστεί το ”hangover” σε κάποιο ελληνικό νησί. Θα ήταν ιδανικό! Δεν έχω έρθει στην Ελλάδα ακόμα, αλλά έχω πολλούς φίλους από το Χόλιγουντ που κάνουν διακοπές στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Μου έχουν πει ότι είναι μοναδικά νησιά και φυσικά ότι έχουν έντονη νυχτερινή ζωή. Πιστεύω ότι ένα τέτοιο νησί θα ήταν το ιδανικό σκηνικό για ένα ξέφρενο bachelor party! Ξέρω επίσης, ότι έχετε απίθανο beach life, πολύ ωραίες γυναίκες και μοναδικό φυσικό τοπίο…”

Read More

And More