Η κρίση “χτύπησε” την οικογένεια Μεταξά!

Τις πλούσιες οικογένειες της χώρες φαίνεται πως έχει “χτυπήσει” η οικονομική κρίση, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει να πουλάνε τα εξοχικά τους στη Μύκονο. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η οικογένεια Μεταξά, η οποία έχει βάλει πωλητήριο στην εξοχική κατοικία της στο “νησί των ανέμων”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, o επιχειρηματίας Σπύρος Μεταξάς και η σύζυγός του Κιμ έβαλαν πωλητήριο στην εξοχική τους κατοικία στη Μύκονο, αλλά και στο σπίτι που διατηρούν στην περιοχή των ανακτόρων, πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Γεγονός που εξηγείται από την επιθυμία της οικογένειας να μένει τον περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό αφού εκεί διατηρεί και της επιχειρήσεις της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας ζητά για την έκταση και τα σπίτια μέσα σε αυτή, στα οποία μάλιστα έχουν φιλοξενηθεί γαλαζοαίματοι από όλη την Ευρώπη, το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Ακόμη, ακούγεται πως αν βρεθεί αγοραστής, ο οποίος θα πληρώσει μετρητής το ποσό θα κατέβει πάρα πολύ.

Τα σπίτια διαθέτουν όλες τις ανέσεις για να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή που θα δώσει το απαιτούμενο ποσό για την αγορά τους. Μερικά από τα πλεονεκτήματα τους είναι η εξαιρετική θέα της βίλας, αλλά και το ελικοδρόμιο που διαθέτει.

Read More

And More