Η Κρίστυ Λυκοπούλου μετά την κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου: «Είχε παγώσει όλη η δεξιά μου πλευρά»

Δύσκολες ώρες έζησε το βράδυ της Δευτέρας η πρώην παίκτρια της “Φάρμας“, Κρίστυ Λυκοπούλου.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από μια σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένιωσε ένα μούδιασμα στην μια πλευρά του προσώπου της και έτσι κάλεσε ασθενοφόρο, καθώς ανησύχησε. Η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και της έγινε εισαγωγή, καθώς την ενημέρωσαν υπέστη κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου.

Το πρωί της Πέμπτης 27/1 η Κρίστυ Λυκοπούλου μίλησε με ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Πρωινό και περιέγραψε όσα βίωσε. 

«Τη Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο σπίτι μου και ήμουν μια χαρά. Ξαφνικά άρχισε ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του προσώπου μου κάτι το οποίο δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ. Περνώντας λίγο η ώρα, είχε παγώσει όλη η δεξιά μου πλευρά. Πήρα το 166 άμεσα, τους είπα την περιγραφή και κατευθείαν μου έστειλαν ασθενοφόρο. Ήμουν σε έναν πανικό, έτρεμα γιατί δεν ήξερα τι θα συμβεί.  Πέρασα από νευρολογική και παθολογική εξέταση. Ουσιαστικά ήταν τα πρώτα δείγματα ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου. Δεν μπορούσαν να μου πουν ξεκάθαρα τι είναι. Έμεινα μία μέρα και τώρα είμαι καλά», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια της Φάρμας. 

«Είναι κάτι το οποίο δεν έχει κλείσει. Τις επόμενες μέρες είναι να κάνω δύο μαγνητικές, ώστε μετά από δύο βδομάδες να έχουμε καλύτερη κρίση. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, αλλά τώρα νιώθω καλά», κατέληξε η Κρίστυ Λυκοπούλου. 

Read More

And More