Η Ξανθή Τζερεφού ξεσπά: “Με έλεγε μίνι φαλαινίτσα και burger με πόδια. Κάτι τέτοιοι σκ@τόψυχοι…”

Η Ξανθή Τζερεφού, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον GNTM, είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Το πρωί της Δευτέρας, το μοντέλο έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος, αφού απάντησε δημόσια σε ένα υβριστικό και προσβλητικό μήνυμα που έλαβε πρόσφατα από follower της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία τη με εσώρουχο και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, αναφερόμενη στην κακία και το κόμπλεξ του ανθρώπου που σχολίασε την εξωτερική της εμφάνιση με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.

«Αυτές τις μέρες έλαβα ένα μακροσκελές μήνυμα από έναν follower μου. Έχω να πω πως σπάνια λαμβάνω τέτοιου είδους μηνύματα πια. Στο εν λόγω μήνυμα ο αγαπητός (εννοείται ψεύτικο προφίλ) follower με έλεγε μίνι φαλαινίτσα, και burger με πόδια. Μου ζήταγε τον λόγο που τολμάω και ανεβάζω φωτογραφίες με μαγιό. Δεν απάντησα ποτέ! Όμως μια βδομάδα μετά, το μήνυμα του είναι ακόμα στο μυαλό μου. Δεν με ενόχλησαν οι χαρακτηρισμοί του αλλά το πόσο κακιά και κόμπλεξ είχε μέσα του. Πως μπορείς να γράψεις κάτι τέτοιο; Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς έτσι; Σαν Ξανθή όλα όσα μου είπε μου ήταν κάτι παραπάνω από αδιάφορα. Σκέφτηκα όμως πως υπάρχουν γυναίκες που ακούνε τέτοιου είδους σχόλια και καταρρακώνονται ψυχολογικά. Αυτό που έχω να πω είναι πως όταν κάτι τέτοιοι σκατ@ψυχοι σου λένε τέτοια σχόλια απλά κλείνε τα αφτιά σου και γελά με το πόσο μικρόψυχοι είναι. Δεν είσαι υποχρεωμένη να γίνεσαι ο «σάκος» του μποξ για κανέναν ο οποίος μπορεί να κοιμήθηκε με το λάθος πλευρό. Ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να σε μειώσει και να σε προσβάλλει το κάνει για να νιώσει καλά ο ίδιος. Αυτό που θέλω να κρατήσεις είναι ότι το σώμα σου όπως και η ψυχή σου δεν ανήκει σε κανέναν πέρα από εσένα. Δεν είσαι υποχρεωμένη να συμβαδίσεις με τα πρότυπα ή την μόδα. Θα κάνεις αυτό που σε κάνει χαρούμενη! Πίστεψε με δεν κοιτάνε όλοι να βρουν τα «ελαττώματα» σου. Νιώσε άνετα με τα εσώρουχα σου(ή και χωρίς αυτά). Νιώσε ελεύθερη, γίνε ελεύθερη. Αυτά έχω να σου πω. (Στην φωτογραφία είμαι αγουροξυπνημένη ενώ κοιμόμουν με ένα t-shirt και το εσώρουχο ζώντας το ελεύθερη σου σου έλεγα). Αφιερωμένη σε όλους του haters», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ξανθή συμβούλεψε τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους και να κάνουν ό,τι τις κάνει χαρούμενες. Όπως κάνει και η ίδια.

Read More

And More