Η Ξανθούλα του GNTM δεν ήταν πάντα plus size μοντέλο – Αποκάλυψε πόσα κιλά ζύγιζε πριν λίγα χρόνια!

Η Ξανθή Τζερεφού είναι το plus size μοντέλο που έχει ξεχωρίσει στο Greece’s Next Top Model. Η 20χρονη κοκκινομάλλα, από την πρώτης της οντισιόν κιόλας, κατάφερε να γίνει η αγαπημένη κριτών και κοινού, ενώ η πορεία της στο reality μόδας του STAR πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου», η ίδια αποκάλυψε πώς δεν ήταν πάντα έτσι και εξήγησε πως πήρε την απόφαση να αλλάξει την εικόνα της.

«Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη! Δεν μου άρεσε το σώμα μου, δεν ένιωθα άνετα και αποφάσισα να πάρω κιλά. Ήθελα να δω μια άλλη εκδοχή του εαυτού μου, να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό έκανα. Ήμουν 47 κιλά. Ξύπνησα ένα πρωί, με είδα στον καθρέφτη και είπα “όχι! Θα πάρω βάρος, θα αποκτήσω καμπύλες, θα αποκτήσω πιο πολύ αυτοπεποίθηση”, δεν ήξερα ότι θα μου πηγαίνει, αλλά είναι κιλά. Μπορείς να πάρεις και μπορείς να χάσεις είναι κιλά! Δεν καταλαβαίνω γιατί άλλα κορίτσια το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα. Εγώ θεωρώ ότι εξελίχθηκα μέσα από αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More