Η Lady Gaga, έγινε «Delivery Girl» για καλό σκοπό και συγκίνησε τους θαυμαστές της! [pics]

Η Lady Gaga, έγινε «Delivery Girl» για καλό σκοπό και συγκίνησε τους θαυμαστές της! [pics] | tlife.gr

Για ακόμη μια φορά η Lady Gaga εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της. Η διάσημη τραγουδίστρια επισκέφθηκε ένα από τα κέντρα του Ερυθρού Σταυρού της Καλιφόρνιας και μοίρασε ζεστές πίτσες και καφέδες σε όσους βρίσκονται εκεί λόγω την φονικής πυρκαγιάς. Με ένα καπέλο που έγραφε «Malibu» και casual ντύσιμο έφτασε στο κέντρο χαμογελαστή με όλους να αναρωτιούνται για την επίσκεψη της.

«Δεν σας ξέρω προσωπικά αλλά σας δίνω την αγάπη μου, είναι μία άσχημη κατάσταση αυτή που ζείτε αλλά δεν είστε μόνοι σας» είπε η Lady Gaga σε όσους φιλοξενούνται προσωρινά στο κέντρο και τους μοίρασε δωροεπιταγές να αγοράσουν ότι έχουν ανάγκη.

Τις φωτογραφίες ανέβασε η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε » Σήμερα είναι η αγαπημένη μου μέρα, είναι η «Παγκόσμια ημέρα Ευγένειας» σας ενθαρρύνω όλους να κάνουμε μια πράξη καλοσύνης, ακόμη και αν είναι για τον εαυτό σας.

Η 32χρονη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και αυτή το σπίτι της στο Malibu αφού το είχαν πλησιάσει σύννεφα καπνού.

«Είμαι τόσο ευγνώμων. Σας αγαπώ, ο θεός να ευλογεί όλους τους πυροσβέστες και όσους προσπαθούν να σβήσουν αυτή την φωτιά. Ρισκάρετε την ζωή σας για εμάς,είστε ταπεινοί και γενναίοι. Είστε οι ήρωες μας» έγραψε στο Twitter της η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

READ more