Η Λάουρα Νάργες μεταμορφώνεται σε νεράιδα! Φωτογραφίες

Σαν μικρή νεράιδα ταξιδεύει στο χρόνο. Πίσω στη Γερμανία, στο Menden όπου μεγάλωσε και της άρεσε να ακούει παραμύθια. Το κατάξανθο κοριτσάκι έγινε σήμερα μια πανέμορφη γυναίκα όμως η Λάουρα Νάργες λατρεύει ακόμα να περιπλανιέται στο μαγεμένο δάσος…

Μεταμορφώνεται λοιπόν σε νεράιδα και ποζάρει σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Με την βοήθεια του Χρήστου Κούτρα και της Li La Lo κάνει μία όμορφη περιπλάνηση στην πορεία της και τη ζωή της.

Λάτρευες μικρή τα παραμύθια;
Όχι απλά τα λάτρευα… Μεγάλωσα με παραμύθια! Θυμάμαι σαν χθες τις όμορφες ιστορίες που μου έλεγε ο μπαμπάς μου για να αποκοιμηθώ ή τις βόλτες που κάναμε μαζί στο δάσος απέναντι από το σπίτι μας ψάχνοντας την Χιονάτη. Είναι αστείο, ήμουν πέντε χρόνων και το ζούσα τελείως. Ίσως σε εκείνον να οφείλεται και η μεγάλη φαντασία που διαθέτω ώρες ώρες…

Είσαι ρομαντική;
Είμαι υπερβολικά ρομαντική. Θεωρώ πως αυτό φέρνει μια διαφορετική νότα στην ζωή και πως κάνει κάποιες απλές στιγμές, σπουδαίες!

Στο Dancing with the Stars έκλεψες τις εντυπώσεις. Πώς ήταν η εμπειρία;
Η εμπειρία ήταν απίστευτη. Υπήρχαν όλα τα συναισθήματα μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ήταν μόνο χαρά και ενθουσιασμός, αλλά και λύπη και στενοχώρια και αυτό το έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρον. Έχω να θυμάμαι τα καλύτερα. Έμαθα τόσα πολλά πράγματα και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε κάποια καινούργια είδη χορού όπως το latin και το ballroom. Έκανα και πολλούς καινούργιους φίλους! Μέσα από το Dancing έμαθα τον εαυτό μου καλύτερα, μέχρι πού τελικά είναι τα όρια μου και κατά πόσο μπορώ να τα ξεπεράσω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτούς τους τρεισήμισι μήνες!Στο παρελθόν συμμετείχες ως ηθοποιός στο διαδικτυακό σήριαλ του ANT1, Flatmates.

Έχεις δηλώσει ότι θέλεις να συνεχίσεις να δουλεύεις στην τηλεόραση σε κάποιο concept που θα σου ταιριάζει…Ποιο θα ήταν αυτό;
Δεν ξέρω ακριβώς. Πάντως θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή με concept χαρούμενο, φρέσκο και νεανικό. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που εξομολογήθηκα πως θα ήθελα να παρουσιάσω κάποια στιγμή ένα talent show!


Σε ενοχλούν οι ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή;

Δεν θα πω ότι απαραίτητα με ενοχλούν. Απλά μερικές φορές με φέρνουν σε δύσκολη θέση και δεν μπορώ να αποφύγω κάποια απάντηση.
Για ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν θα ήθελα να επεκταθώ, για δικούς μου λόγους. Επειδή απλά δεν αισθάνομαι έτοιμη και άνετη. Καταλαβαίνω όμως και τους δημοσιογράφους, είναι η δουλειά τους. Και για να μην ξεχνιόμαστε, πέρυσι στο ΟΛΑ έκανα κι εγώ ακριβώς τις ίδιες ερωτήσεις.

Πρόσφατα ήρθε η μητέρα σου στην Ελλάδα και φάνηκε πόσο τρυφερή σχέση έχεις μαζί της. Φαντάζεσαι τον εαυτό σου μανούλα, με ξανθά πιτσιρίκια στα πόδια σου;
Φυσικά και το φαντάζομαι. Εύχομαι ο Θεός κάποια στιγμή να μου χαρίσει παιδάκια να τρέχουν γύρω μου. Δεν το συζητώ, αν μιλάμε για τώρα, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Δύσκολα ένα παιδί να μεγαλώνει ένα παιδί! Αργότερα όμως θα ήθελα να κάνω παιδιά και σίγουρα θα είμαι η απόλυτη χαζομαμά!

Αν ήσουν πραγματική νεράιδα και μπορούσες με το μαγικό ραβδάκι σου να πραγματοποιούσες ευχές, ποια ευχή θα ήθελες να πραγματοποιηθεί για σένα;
Αχ, και πόσες φορές το έχω φανταστεί αυτό! Είτε για να φτάσω πιο γρήγορα σε έναν προορισμό, είτε να είχα ένα σουφλέ σοκολάτας μπροστά μου… Πάντως, την ευχή που θα ήθελα να πραγματοποιήσω για εμένα, θα ήταν να φέρω την οικογένεια μου κοντά μου και να ζούμε ως γείτονες στην Αθήνα!

Read More

And More