Η LP έγινε πλατινένια με το Lost On You λίγο πριν την εμφάνισή της στην Τεχνόπολη!

Σίγουρα κάπου, κάποια στιγμή, θα έχεις σιγοτραγουδήσει -εκτός κι αν βρίσκεσαι στο αυτοκίνητό σου που τα δίνεις όλα – το “Lost Οn You”, της εκκεντρικής LP. Το τραγούδι της αγαπήθηκε τόσο πολύ από το ελληνικό κοινό που έγινε πλατινένιο και η LP το γιόρτασε με την αντίστοιχη απονομή, μία ημέρα προτού εμφανιστεί στην Τεχνόπολη.

Συγκεκριμένα το τραγούδι κρατά την πρωτοκαθεδρία στο international airplay chart της χώρας μας εδώ και 22 εβδομάδες ενώ το συναντάμε συχνά και στα κορυφαία κομμάτια του iTunes. Σήμερα και μια ημέρα πριν από την εμφάνισή της στην Τεχνόπολη, η Cobalt Music – η δισκογραφική εταιρία που τη σύστησε στους Έλληνες – της απέμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, την πλατινένια διάκριση για τις αντίστοιχες πωλήσεις του Lost On You και γιόρτασε μαζί της, τη μεγάλη αυτή επιτυχία!

Η LP ευχαρίστησε τους Έλληνες που αγάπησαν τόσο το τραγούδι της και φωτογραφήθηκε με όσους θέλησαν να τη συναντήσουν από κοντά αλλά και με άλλους καλλιτέχνες της Cobalt. Η Αθήνα υποδέχεται αύριο για πρώτη φορά το φαινόμενο της διεθνούς μουσικής σκηνής λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της EP, με τίτλο “Death Valley” και με το single “Strange” να αποτελεί το επόμενο talk of the town.

Η μικροκαμωμένη Αμερικανίδα pop/rock τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με το ψευδώνυμο LP (κατά κόσμον Laura Pergolizzi) και το αψεγάδιαστο ανδρόγυνο στυλ, εισέβαλε με ορμή στη μουσική βιομηχανία με μοναδικά ατού της ένα γιουκαλίλι και αυτήν την ιδιαίτερη, λανθάνουσα βραχνή φωνή της.

Δες φωτογραφίες από τη σημερινή της απονομή

Mαζί της φωτογραφήθηκε και η Αποστολία Ζώη

Lost on her music.. @iamlpofficial #artist #music #lp #lostonyou

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις

Just music…#lp #ApostoliaZoi

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More