Η Μ. Μπεκατώρου στο TLIFE για τη ζήλεια του συζύγου της και τη σύγκριση με τη Μανωλίδου!

Ανανεωμένη, χαμογελαστή και αυθόρμητη η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο TLIFE για όλα. Η γνωστή παρουσιάστρια που ξανάγινε παιδί μέσα από το “Junior Master Chef” μίλησε για τις όμορφες στιγμές που πέρασε στα γυρίσματα, τη χημεία με τους κριτές και τους λιλιπούτειους chef που της έχουν κλέψει την καρδιά.

Με ειλικρίνεια, μάλιστα, η Μαρία αποκάλυψε πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδάκι, ότι της αρέσει όταν ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος την ζηλεύει λίγο και εξομολογήθηκε πως η σύγκρισή της με την Ευγενία Μανωλίδου ήταν άδικη.

Tο “Junior Master Chef” φθάνει στο τέλος του. Πες μου πώς τα πέρασες όλον αυτόν τον καιρό στα γυρίσματα…

Κάναμε μια τέλεια παρέα μέσα στο “Junior Master Chef” με ανθρώπους που ήξεραν καλά τη δουλειά τους και είχαμε μια άρτια παραγωγή. Και επειδή το αποτέλεσμα μετρά, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε το καλοκαίρι. Για ‘μένα ήταν η καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία. Ήταν ένα όνειρο αυτό που έζησα! Μου άρεσε πολύ και μου έδωσε τρομερή ενέργεια.
Πώς ήταν η συνεργασία με τους τρεις chef;
Αυτό που εκτιμώ και στους τρεις είναι ότι αγαπούν πολύ τα παιδιά. Ξέρουν καλά τη δουλειά τους και δίπλα τους έμαθα πολλά. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά και χαίρομαι που μπήκαν στη ζωή μου.
Πες μας από ένα αγαπημένο σου χαρακτηριστικό στους κριτές…
Ο Λευτέρης είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος με καλή ψυχή και πολύ χιούμορ και για εμένα μπορώ να πω ότι ανήκει στους φίλους μου. Ο Δημήτρης είναι έξω καρδιά με πολύ χιούμορ και γοητευτικό χαρακτήρα. Τέλος, ο Γιάννης είναι ο πιο συγκρατημένος για τους τηλεθεατές, αλλά για εμάς και τα παιδιά ήταν ένας καλός φίλος.
Τι είναι αυτό που σου άρεσε περισσότερο στο παιχνίδι;
Η αλήθεια των παιδιών με μάγεψε πιο πολύ. Σε κοιτούσαν στα μάτια και σου έλεγαν την αλήθεια. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι άκουγαν και ακολουθούσαν με προσοχή τις οδηγίες των κριτών, δείχνοντας πως ήρθαν για να μάθουν και όχι μόνο για να βγουν στην τηλεόραση.
Υπήρξαν φορτισμένες στιγμές στο “Junior Master Chef”;
Οι πιο φορτισμένες συναισθηματικά στιγμές ήταν αυτές των αποχωρήσεων. Τα παιδιά, όπως κι εμείς παίζουμε και χάνουμε. Δεν τους πείραζε, όμως, τόσο το ότι έχαναν στο παιχνίδι, όσο το ότι έχαναν την παρέα τους. Μην ξεχνάς ότι ήμασταν μήνες στα γυρίσματα και είχαν δεθεί μεταξύ τους τα παιδιά και είχαν κάνει φιλίες και τους ήταν δύσκολο να αφήσουν την παρέα τους. Δεν υπήρχαν κακά συναισθήματα.

Αν είχες παιδί θα το άφηνες να πάει στο “Junior Master Chef”;
Θα το άφηνα… Αρκεί αυτό να ήταν όνειρό του και να ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Το να έχω ένα παιδί που δεν ξέρει και να κάνω σαν γονιός μια αίτηση για να το πάω στο παιχνίδι επειδή είναι όμορφο ή τα λέει ωραία, δεν θα το έκανα. Προϋπόθεση θα ήταν να ξέρει να μαγειρεύει. Όσα παιδιά μπήκαν στο παιχνίδι ήταν ταλέντα.
Ποια είναι τα μηνύματα που παίρνεις από τον κόσμο;
Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος μου λέει πολύ ωραία πράγματα που καμιά φορά αισθάνομαι άβολα για να τα λέω. Η πλειοψηφία το δέχτηκε με πολύ αγάπη κι αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Υπήρχαν βέβαια και αρνητικές κριτικές, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. Δεν μπορεί κάτι να αρέσει σε όλους. Δεν είχα φοβηθεί την κριτική, το περίμενα και ήμουν έτοιμη να τις ακούσω. Αυτό που κράτησα, όμως, είναι πως τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά και αυτό με ικανοποιεί πολύ.
Στην αρχή σε σύγκριναν πολύ με την Ευγενία Μανωλίδου. Σε ενόχλησε αυτό;
Όχι, περίμενα ότι θα συμβεί, αλλά ήταν άδικο. Η Ευγενία παρουσίασε κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα εγώ. Το κοινό μας θέμα ήταν η μαγειρική, αλλά αλλιώς να παρουσιάζεις ένα παιχνίδι για ενήλικες και αλλιώς για παιδιά. Η σύγκριση είναι άδικη και για την Ευγενία. Η καθεμία έκανε τη δουλειά της, όσο καλύτερα μπορούσε.
Αν γινόταν “Junior Master Chef 2” θα ήθελες να συμμετέχεις;
Βεβαίως, θα το ήθελα πολύ. Πέρασα πολύ όμορφα και θα ήθελα να το ξανακάνω…
Η δημοσιότητα έχει φέρει αλλαγές στη ζωή σου;
Όχι, καθόλου δεν με έχει αλλάξει ως Μαρία. Έχει αλλάξει μόνο η καθημερινότητά μου και το πρόγραμμά μου μόνο. Οι παρέες μου και οι φίλοι μου είναι ίδιοι και αυτό που είναι ωραία είναι πως με αναγνωρίζει ο κόσμος και του αρέσει η δουλειά που κάνω. Τόσα χρόνια είμαι ο εαυτός μου και έτσι ήμουν και στο παιχνίδι. Μόνο στην πρεμιέρα είχα λίγο τρακ, αλλά μετά ήμουν ο εαυτός μου. Εξάλλου, πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά και όχι εγώ.

Ο σύζυγός σου ενοχλείται από όλη αυτήν την έκθεση στα φώτα;
Με τον σύζυγό μου είμαι τόσα χρόνια μαζί και η δημοσιότητα δεν επηρεάζει τη σχέση μας. Δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που βγαίνουμε θα υπάρχουν φωτογράφοι. Υπάρχουν εκδηλώσεις που θα πάμε και θα ξέρουμε ότι υπάρχουν τα ΜΜΕ που τις καλύπτουν και άλλες όχι. Βέβαια, είναι και ανάλογα με τη διάθεση. Αν δεν μας αρέσει καθόμαστε και σπίτι μας.
Υπήρξε στιγμή που φοβήθηκες μήπως η δημοσιότητα αλλοιώσει το χαρακτήρα σου;
Το αποκλείω να γίνει. Έχω πλέον μεγαλώσει και βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Εξαρτάται, όμως, η στιγμή που θα σου συμβεί αυτό, η ηλικία που θα έχεις και η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεσαι. Εγώ δουλεύω 20 χρόνια, είμαι συνειδητοποιημένη και ξέρω τι θέλω από τον άντρα μου, την οικογένειά μου και τη ζωή μου. Όλο αυτό ήταν ένα δώρο και ευχαριστώ τον Θεό που έγινε αυτό. Από εκεί και πέρα είμαστε ίδιοι, δεν μπορεί να με αλλοιώσει όλο αυτό.
Νιώθεις δικαιωμένη πια, που μετά από τόσα χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση, συμμετέχεις σε μια μεγάλη παραγωγή;
Δεν είχα στο μυαλό μου στόχο να φθάσω κάπου. Τώρα που ήρθε όμως, νιώθω ότι τελικά ποτέ δεν είναι αργά για κανέναν.
Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει στην προσωπική σου ζωή και κρατά ζωντανή τη σχέση σου με τον σύζυγό σου;
Με χαλαρώνει να μαγειρεύω, να γυρνάω σπίτι και να βλέπω μια καλή ταινία με τον Αντώνη.
Για ‘μένα το σημαντικό είναι ο άντρας να γυρίσει σε ένα σπίτι με ζεστό φαγητό και ωραία ατμόσφαιρα και όλα τα άλλα έρχονται. Μια σχέση θέλει δουλειά και από τους δυο. Αυτό που κρατά μια σχέση είναι η εμπιστοσύνη, τα κοινά μας θέλω, ο σεβασμός και το ότι δεν πιέζει ο ένας τον άλλον.
Υπάρχουν στιγμές ζήλιας στη σχέση σας;
Πολλές φορές συμβαίνει αυτό. Μου αρέσει πολύ όταν ζηλεύει λίγο ο Αντώνης. Αλλά όλο αυτό να γίνεται με καλό τρόπο, όχι αρρωστημένα. Λίγο για να κάνουμε ένα ωραίο διάλειμμα. Εγώ, δεν ζηλεύω πολύ στη σχέση και γενικά στη ζωή μου δεν μου αρέσει να ζηλεύω τους άλλους.
Με τόσα παιδάκια που ήταν στην εκπομπή, σκέφτηκες να γίνεις μανούλα;
Φυσικά και το θέλω… Γι’ αυτό, άλλωστε, παντρευτήκαμε, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις. Πρέπει να αφοσιωθείς λίγο παραπάνω σε αυτό και τώρα που το αποφασίσαμε, εύχομαι να μας τύχει κιόλας.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στην εκπομπή;
Η μια στιγμή ήταν στο τέλος, όταν όλα τα παιδάκια μας είχαν αγκαλιάσει και ήμασταν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια και έδειχναν πολύ ευτυχισμένα. Και η άλλη στιγμή που συγκινηθήκαμε ήταν όταν τα παιδιά έγραψαν ένα τραγουδάκι και το αφιέρωσαν σε εμένα και τους κριτές.

Read More

And More