Η Μ. Τουμασάτου στο TLIFE για την βάφτιση της κορούλας της!

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου, που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη, στις αρχές του έτους καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, οι δημοφιλείς ηθοποιοί που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από την στιγμή που ήρθε η μικρή στον κόσμο, την βάφτισαν.

Το μυστήριο, που πραγματοποιήθηκε όπως και ο γάμος του ζευγαριού, αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ το όνομα που πήρε η μικρή τους πριγκίπισσα είναι Χρυσηίδα – Παναγιώτα.

Το TLIFE επικοινώνησε με τη Μαριάννα, που αν και στην αρχή ήταν διστακτική, μιας και αποφεύγει όπως και ο σύζυγός της, να μιλά για τα προσωπικά τους δημοσίως, μας ευχαρίστησε για τις ευχές και στη συνέχεια μας είπε χαρακτηριστικά:

”Την βαφτίσαμε πριν από λίγες ημέρες σε εκκλησία της Αθήνας και όλα ήταν πολύ όμορφα, όπως σε κάθε βάφτιση. Ο νονός της μικρής είναι παιδικός μου φίλος. Τα ονόματα που πήρε είναι Χρυσηίδα-Παναγιώτα και ανήκουν σε αγαπημένα μας πρόσωπα. Μετά τη βάφτιση ακολούθησε γιορτούλα και η μικρή ήταν μια χαρά, πολύ καλά…”

Τέλος, σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η Μαριάννα ανέφερε: ‘‘Στην Ελλάδα του 2012 παρά κάτι, ό,τι μας επιτρέπεται και είναι καλό θα το κάνουμε. Τα επαγγελματικά έχουν να κάνουν με τον χρόνο του παιδιού και με τα σημερινά δεδομένα της ζωής… Πρέπει πλέον, δυστυχώς, να προσαρμοζόμαστε σε αυτά που μας δίνουν κι όχι αυτά που ξέραμε και θέλαμε.

Read More

And More