Η Μ. Τουμασάτου στο TLife για τον γάμο της!

Η Μαριάννα Τουμασάτου έπειτα από τρία χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Σταύρου, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Χθες δημοσιεύθηκε κιόλας η αναγγελία του γάμου.

Η σχέση τους έχει αποτυπωθεί στην συνείδηση του κοινού με τον τηλεοπτικό έρωτα του Στράτου και της Ρεγγίνας από την επιτυχήμένη σειρά της Έλενας Ακρίτα, “Βέρα στο δεξί”. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειρά κι από τότε είναι αχώριστοι!

Η ίδια η Μαριάννα ωστόσο δεν θέλει να απασχολεί τα μέσα με την προσωπική της ζωή παρά μόνο με τα επαγγελματικά της. “Τα τελευταία 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά τα προσωπικά μου είναι προσωπικά”, δήλωσε η ηθοποιός στο TLife ενώ διευκρίνησε πως δεν θέλει κανένας από την οικογένειά της να μεταφέρει πληροφορίες όσον αφορά τον γάμο της.

“Δεν έχουμε παντρευτεί, αλλά η ιδέα του γάμου, μου αρέσει. Θέλουμε κάποια στιγμή να το κάνουμε, επειδή τωρα είμαστε και μεγάλα παιδιά, το σκεφτόμαστε όλο και πιο έντονα. Εντάξει, καλά είμαστε”, είχε δηλώσει ο Αλέξανδρος Σταύρου σε πρόσφατη συνέντευξή του αποδεικνύοντας ότι ήταν πολύ κοντά στο να κάνει την πρόταση γάμου.

Δες τι έγραφε η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού:

“Ο Αλέξανδρος Σταύρου του Νικολάου και της Παναγιώτας το γένος Κολτσίδα που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Ακρόπολη και η Μαριάννα Τουμασάτου του Γερασίμου και της Όλγας το γένος Δαρβίρα που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στα Σεπόλια πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα.”

Read More

And More