Νέα κόντρα στη showbiz

Η Μαίρη Συνατσάκη κατά του Τάσου Ξιαρχό: Το κορονοπάρτι, οι “μπηχτές” μέσω social media και η απάντηση

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως… αναπτύχθηκε στην εγχώρια showbiz, με αφορμή ένα πάρτι εν μέσω πανδημίας. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαίρη Συνατσάκη ανακάλυψε πως αργά το βράδυ της Παρασκευής 10/9 διοργανώθηκε ένα παράνομο κορονοπάρτι σε κάποιο μυστικό μέρος δίπλα στη θάλασσα.

Αυτό που με στεναχώρια ανακάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια και Influencer είναι πως την επόμενη ημέρα που ξημέρωσε, η παραλία ήταν γεμάτη από σκουπίδια, μπουκάλια και ποτήρια που κανείς από το πάρτι δεν μάζεψε. Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη “φωτογράφισε” τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος είχε δώσει το παρών στο συγκεκριμένο πάρτι.

«Υπάρχει ένα account εδώ στο Instagram που διοργανώνει πάρτι σε κρυφά locations, χωρίς κανέναν έλεγχο σε σχέση με την πανδημία. Κι αφήνει έτσι τον φυσικό χώρο που χωρίς άδεια χρησιμοποίησε. Και υπάρχουν και “influencers” που το προωθούν από το προφίλ τους. Απογοήτευση. Και unfollow. Πετάνε στα σκουπίδια τη δύναμη που τους δίνει η πλατφόρμα τους. Ήμουν σχετικά ok με φωτογραφίσεις τύπου editorial στα καμμένα του καλοκαιριού, αλλά νισάφι» έγραψε οργισμένη η Μαίρη Συνατσάκη στα Instagram Stories της, με συγκεκριμένο αποδέκτη.

 

 

Η συνομιλία της παρουσιάστριας με τους διοργανωτές

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν σταμάτησε εδώ και στη συνέχεια, δήλωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Μου έχουν ανάψει όλα τα λαμπάκια. Μου στέλνετε ποιοι είναι αυτοί για να τους κάνουμε unfollow, να τους εκθέσουμε, τους influencers και αυτούς που το διοργανώνουν, αλλά θέλω να σας πω το εξής: Είναι λάθος εκ μέρους μου να δίνω ορατότητα με ονοματεπώνυμα σε accounts που έστω από περιέργεια ο άλλος μπορεί να ακολουθήσει, να είναι από αυτούς που ψήνονται για τέτοια πράγματα και να αρχίζει να πηγαίνει σε αυτά τα πάρτι».

Το TLIFE, μάλιστα, ανακάλυψε τα επίμαχα IG που αναφερόταν η Μαίρη Συνατσάκη και όπως θα δεις η παρουσιάστρια μιλούσε για τον Τάσο Ξιαρχό.

 

Ο Τάσος Ξιαρχό μαθαίνοντας τι συμβαίνει θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ταλαντούχος performer και χορογράφος δήλωσε πως ο λόγος που πήγε στο πάρτι ήταν επαγγελματικός καθώς ήταν ένας από τους χορευτές και πως την ευθύνη του καθαρισμού δεν την έχουν οι διοργανωτές, αλλά αντιθέτως ο κόσμος που παρευρίσκεται εκεί.

«Κάποιοι λένε ότι δεν μάζεψα τα σκουπίδια μου από το πάρτι. Παιδιά πήγα στο πάρτι να παρτάρω, δεν ήταν δικό μου. Δούλευα, με πληρώσαν να είμαι εκεί. Αυτοί που έκαναν το πάρτι θα βάλουν κάποιον να μαζέψει. Εγώ θα ήθελα να πω σε όλα αυτά που λέγονται, σαν ένας απλός χορευτής που πήγα εκεί και ανέβασα κάποια Stories για ένα πάρτι που δεν είναι δικό μου απλά χόρευα εκεί, μη περιμένετε ποτέ από τον διοργανωτή να μαζέψει τα σκουπίδια. Η παραλία είναι καθαρή, ήταν επικίνδυνο το βράδυ να καθαριστεί. Πήγαν το μεσημέρι και το καθάρισαν. Όταν πάτε σε έναν χώρο να παρτάρετε, μη περιμένετε τον καθαριστή να τα μαζέψει, εμείς είμαστε υπεύθυνοι. Η κοινωνία μας δεν έχει μάθει να μαζεύει» απάντησε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.

 

Read More

And More