Η Μαντώ Γαστεράτου απαντά για πρώτη φορά στις φήμες περί εγκυμοσύνης! [video]

Τις τελευταίες μέρες πολλά δημοσιεύματα θέλουν την Μαντώ Γαστεράτου να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο Ισηγόνη, ανοίγοντας έτσι το ομορφότερο κεφάλαιο στη ζωή της. Μπορεί η ίδια να μην εμφανίζεται συχνά δημόσια με τον σύζυγό της, καθώς εκείνος δεν έχει σχέση με τον χώρο, όμως είναι full in love.

Η Μαντώ εκτός από ραδιοφωνική παραγωγός είναι και youtuber, αφού τον τελευταίο χρόνο έχει το δικό της κανάλι. Σήμερα ανέβασε ένα διαφορετικό βίντεο στο κανάλι της, καθώς μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την αλλαγή στην εμφάνισή της. Ειδικότερα, η ίδια παραδέχεται δημόσια ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν προσέχει διατροφή της και αυτός είναι και ο λόγος που έχει πάρει 6 κιλά. Μπορεί η ίδια να αναφέρει ότι θα ήθελε πολύ να είναι έγκυος, αυτή τη χρονική περίοδο δεν είναι. Αντίθετα, τα παραπανίσια κιλά οφείλονται τόσο στο junk food όσο και στο γεγονός ότι δεν έκανε γυμναστική.

Ωστόσο, με τη νέα χρονιά η Μαντώ έθεσε και καινούργιους στόχους στη ζωή της. Όπως αποκάλυψε, θέλει να κάνει την υγιεινή διατροφή και γυμναστική κομμάτι της καθημερινότητάς της, να μάθει μόνη της Ισπανικά και τέλος να διαβάζει ένα με δύο βιβλία το μήνα. Το μοντέλο έχει ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμά της και κάθε εβδομάδα θα μοιράζεται με τους ακόλουθούς της τα αποτελέσματα.

Read More

And More