Η Μάρα Μεϊμαρίδη προβλέπει αν θα παντρευτεί η Κατερίνα Καινούργιου (video)

Η Μάρα Μαϊμαρίδη που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου να δίνει συμβουλές και λύσεις στα προβλήματα των τηλεθεατών, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό μεσημεράκι”.

Η κυρία Μάρα Μεϊμαρίδη δε θα μπορούσε λοιπόν να μην αναφερθεί και στη συνεργασία της με την παρουσιάστρια χαρακτηρίζοντάς τη ως ένα πολύ καλό κορίτσι. Όταν δε ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε αν θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας εκείνη σχολίασε πως τη γνώρισε στα 33 της και τώρα κοντεύει τα 36 αλλά όσο και να προσπαθεί η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου δε την αφήνει να τη βάλει σε καλούπια για να καταφέρει να ντυθεί νυφούλα.

“Η Κατερίνα Καινούργιου είναι καλή. Αν ήταν κακιά δεν θα είχα καμία πρεμούρα να σου πω ότι δεν είναι κακιά. Όχι, είναι καλή. Γιατί κυκλοφορεί πολλή κακία στα πρωινάδικα και γίνονται και “σφαγές”. Τα πρωινάδικα είναι ποιος θα πάρει τα λεφτά.. Καλό κορίτσι είναι, τώρα αν θα παντρευτεί… Εγώ τη γνώρισα στα 33 τώρα πάει στα 30 φεύγα, δε κάθεται να τη βάλω σε…”

 

Read More

And More