Η Μαρία Φιλίππου στην ορκωμοσία του γιου της στο ναυτικό! Βίντεο και φωτογραφίες

“Είμαστε πολύ δεμένοι. Είμαστε σαν μια «συμμορία» να το πω. Εκτιμάμε και αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θεωρώ ότι αυτά τα δυο παιδιά είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στην ζωή μου. Είναι τα παράσημα μου”.

Αυτά ήταν τα λόγια της Μαρίας Φιλίππου όταν τη ρωτήσαμε σε συνέντευξή της στο TLIFE, ποια είναι η σχέση της με τα παιδιά της! “Τα παιδιά μου είναι τα παράσημά μου” είχε πει με περηφάνεια και συγκίνηση! Η Μαρία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές στο κοινό ηθοποιούς έχει θητεύσει χρόνια στο θέατρο και τη τηλεόραση και τα τελευταία 3 χρόνια την βλέπουμε καθημερινά στην πετυχημένη σειρά του ALPHA, “Έλα στη θέση μου”! Η μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής της είναι οι δυο γιοι της ο 23χρονος Βαγγέλης και ο 19χρονος Φίλιππος!

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα συγκινητική για την ηθοποιό αφού ορκίζεται στο ναυτικό ο μεγαλύτερος  γιος της Βαγγέλης! Η Μαρία δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σημαντική στιγμή του “κανακάρη” της και μοιράστηκε μαζί μας τη στιγμή δηλώνοντας μια περήφανη μαμά!

Read More

And More