Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε και πάλι για τη Ναταλία Γερμανού. Γιατί;

Δεν ξέρω αν με αυτό που θα σου πω θα σε εντυπωσιάσω, αλλά ναι η Μαρία Ιωαννίδου εννοείται πως μίλησε για την Ναταλία Γερμανού. Ναι, για ακόμα μία φορά η πάντα γλυκιά Μαρία που έχει αναμφισβήτητα αυτό το ύφος του… δολοφόνου με το αγγελικό πρόσωπο εννοείται πως πήρε τ ΄όπλο της και πως εκτέλεσε στα τρία μέτρα το… “Ναταλάκι” της, το οποίο αν δεν ήταν το “Ναταλάκι” της, σκεφτείτε το τι άλλο θα μπορούσε κατά καιρούς να έχει ακούσει από το “Μαράκι”.

Ναι, ήταν μόνο ζήτημα ημερών το πότε ακριβώς η Μαρία Ιωαννίδου θα έβγαινε μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες και θα μιλούσε για την γνωστή παρουσιάστρια. Και γιατί σου το λέω αυτό; Γιατί απλούστατα η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει, πως δεν υπάρχει περίπτωση η Ναταλία να μαλώσει, να διαφωνήσει, να τηλε-μετακομίσει, να χωρίσει και εννοείται και να χορέψει και να μην έρθει αντιμέτωπη με τα σχόλια, τις κρίσεις και τις τοποθετήσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για ΄κείνη, η οποία ακούραστα τα τελευταία χρόνια φροντίζει πότε με επιτυχημένα διακριτικό τρόπο και πότε όχι και τόσο πετυχημένα, να εξαπολύει δριμεία κριτική εναντίον της. Ναι, πάντα για το καλό της και πάντα με στόχο είτε για να την κάνει καλύτερη, είτε για να της υπενθυμίζει πως έχει παράπονα από ΄κείνη και από την στάση της απέναντί της, γιατί είπαμε είναι το “Ναταλάκι” της.

Δεν σου κρύβω ,λοιπόν, ότι βρήκα ιδιαίτερα άκομψες τις χθεσινές δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου στο “Πρωινό” του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, όταν ρωτήθηκε από τους συναδέλφους να σχολιάσει τον περιβόητο πια χωρισμό της Ναταλίας με το Μάνο Ιωάννου κι εκείνη προσπαθώντας να κάνει χιούμορ και πάλι δεν κατάφερε να κρύψει τα όποια παράπονα, πικρίες και περίεργα συναισθήματα μπορεί να νιώθει για το “Ναταλάκι” της. “Α, μη μου πείτε, να πάρω ένα χάπι, ένα λεξοτανίλ” έσπευσε να δηλώσει για να συνεχίσει στην πορεία : “Νομίζω πως έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε”.

Φυσικά και έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε και φυσικά… σκορδοκαίλα μας κατ ΄ουσίαν για το αν χώρισε η Ναταλία με τον Μάνο, όμως, και λίγο τακτ ποτέ δεν έβλαψε κανέναν σε αυτή τη ζωή. Και ενώ από την μία μεριά έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε, την ίδια ώρα η λατρεμένη Μαρία σπεύδει να σχολιάσει την Ναταλία και για τις χορευτικές της επιδόσεις στο “Dancing”. Στο “Dancing” που τόλμησε να πάρει μέρος χωρίς να της ζητήσει την βοήθειά της ή να την ενημερώσει και φυσικά σε αυτή τη περίπτωση όχι δεν έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε.

Φυσικά η Μαρία Ιωαννίδου με αγάπη της συνέστησε να μην επιχειρήσει ξανά κάτι ανάλογο, γιατί δεν είναι καλό να εκτίθενται οικογενειακώς! Τώρα αν με ρωτάτε το… οικογενειακώς που κολλάει, μάλλον θα κολλάει στην αναμφισβήτητα θρυλική πια σχέση που είχε η Μαρία Ιωαννίδου στο παρελθόν με τον μεγάλο, τον τεράστιο Φρέντυ Γερμανό και στο μεγάλο έρωτα που έζησαν, μία σχέση το βάρος της οποίας ,όμως, μάλλον καλείται να σηκώσει (είτε το θέλει είτε όχι) η Ναταλία Γερμανού μέχρι και σήμερα και η αλήθεια είναι πως είναι κομματάκι άδικο….




Read More

And More