Η Μαρία Κορινθίου απαντά στο TLIFE για τα επιθετικά σχόλια που δέχτηκε στην φωτογραφία με την Παναγία

Η Μαρία Κορινθίου για άλλη μια φορά βρέθηκε στο στόχαστρο των social media, όταν η νέα της ανάρτηση άρχισε να συγκεντρώνει επιθετικά σχόλια.  Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός θέλησε να ποζάρει σε ένα κατάστημα εστίασης στο οποίο υπήρξε μια τοιχογραφία της Παναγίας. 

Η Μαρία Κορινθίου εξάλλου έχει βαθιά πίστη στα θεία, κάτι που έχει αποδείξει και στο παρελθόν μέσα από τις κινήσεις και τις δηλώσεις της. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε το στιγμιότυπο στο instagram γράφοντας για λεζάντα: “Μαρία Maria Mare”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria korinthiou (@mariakorinthiou)

Σε λίγη ώρα, η Μαρία Κορινθίου δέχτηκε επιθετικά σχόλια από μερικούς followers, οι οποίοι θεώρησαν άκομψη τη φωτογραφία της. Το TLIFE επικοινώνησε με τη Μαρία Κορινθίου η οποία σχολίασε τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες κάτω από την τελευταία της ανάρτηση…

“Πρόκειται για μια απλή φωτογραφία. Δεν υπάρχει κάτι προκλητικό και ούτε υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για να γίνεται όλο αυτό. Συνήθως το θέμα είμαι πάντα εγώ, όπου για πολλούς φαίνομαι να προκαλώ, χωρίς να προκαλώ. Είναι κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν. Εδώ και 20 χρόνια τα ακούω όλα αυτά”, δήλωσε η Μαρία Κορινθίου, μιας και έχει βιώσει στο παρελθόν αντίστοιχα περιστατικά.

Δες ακόμα: Μαρία Κορινθίου: Έξαλλη με ανάρτηση που την χλευάζει για την ερμηνεία του “Επιτάφιου θρήνου”

Όσο για το εάν σκέφτηκε να κινηθεί νομικά, η ηθοποιός ανέφερε…

“Νομικά κινούμαι με αυτούς που έχουν απειλητική διάθεση και είναι επικίνδυνοι. Είναι γνωστό αυτό για εμένα και φυσικά υπάρχει πάντα και η Ηλεκτρονική Δίωξη η οποία μπορεί να βοηθήσει σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλειά μου στα διαδίκτυο αλλά και την ασφάλεια της οικογένειάς μου”, είπε μιλώντας στο TLIFE.

Read More

And More