Η Μαρία Σάκκαρη είναι η πιο fit τενίστρια στον κόσμο!

Η τεχνική της, σε συνδυασμό με την φυσική κατάσταση και το αγαλματένιο της κορμί, την έχουν καθιερώσει σε μια από τις κορυφαίες τενίστριες της γενιάς της. Κάθε χρόνο με πείσμα και προσήλωση στο στόχο της, η Μαρία Σάκκαρη καταφέρνει να ξεπερνά τα εμπόδια και να σκαρφαλώνει όλο και πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη (WTA).

Δεν είναι τυχαίο που το “χρυσό” κορίτσι του τένις με καταγωγή από την Σπάρτη, από τα πρώτα του κιόλας βήματα, κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό ακόμα και των πιο σκληρών αντιπάλων της, που σε κάθε αγώνα γνωρίζουν καλά πως θα τα βρουν “σκούρα” έχοντας στην απέναντι πλευρά του τερέν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Σήμερα από την 20η θέση της παγκόσμιας κατάταξης (Μάρτιος 2020) η Μαρία Σάκκαρη ανεβάζει για φέτος τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, στοχεύοντας σε καλύτερες θέσεις. Έτσι μαζί με τον Έλληνα προπονητή της Γιώργο Παναγιωτόπουλο, δουλεύουν σκληρά την φυσική της κατάσταση πάνω σ ένα προπονητικό πρόγραμμα αντοχής, το οποίο μοιάζει με σπαρτιάτικο “ντουζ”.

Στο βίντεο που έχει αναρτήσει ο πατέρας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Σάκκαρης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, η τενίστρια δίνει τον καλύτερο της εαυτό, με τις ασκήσεις να είναι η μια δυσκολότερη από την άλλη.

Πηγή: Newsit

Read More

And More