Η Μαρία Τζομπανάκη στο “Μαζί σου” για την κατάσταση που επικρατεί στην Νέα Υόρκη: “Δεν ήταν έτοιμοι για τον κορονοϊό” Video

Σε απευθείας σύνδεση μέσω Skype εμφανίστηκε η Μαρία Τζομπανάκη στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου το απόγευμα του Σαββάτου. Η αγαπημένη ηθοποιός και Πρέσβειρα Πολιτισμού της Κρήτης, η οποία ζει πλέον μόνιμα στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της, μίλησε για τα νέα δεδομένα που φέρει στην καθημερινότητα η πανδημία του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε χαρακτηριστικά στην Τατιάνα: “Θέλω να τονίσω κάτι… Επειδή χρησιμοποιήσαμε κατά κόρον τις λέξεις, κόλαση και τρόμος. Αυτά τα συναισθήματα ήταν στο πρώτο σοκ, δηλαδή όταν ξαφνικά συνειδητοποίησαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής εδώ ότι Covid 19 είναι έξω από την πόρτα μας! Έτρεξαν στα σούπερ μάρκετ και άδειασαν τα ράφια. Κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει ποτέ στη Νέα Υόρκη ή στις ΗΠΑ”.

“Αυτό που έχω βιώσει εγώ είναι έκπληξη. Μεγάλη έκπληξη. Δεν το περίμενα μια χώρα τόσο ισχυρή θα ήταν ανέτοιμη να αντιμετωπίσει έναν τόσο μεγάλο κίνδυνο” συμπλήρωσε, επίσης, η ηθοποιός και μητέρα του, επίσης, ηθοποιού, Ορφέα Αυγουστίδη. “Είμαι πολύ περήφανη για την Ελλάδα μας που μια τόσο μικρή χώρα κατάφερε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της ανθρωπότητας”.

Δες το βίντεο:

“Εδώ αν αρρωστήσεις, εάν πεθάνεις μέσα σε τόσο κόσμο είσαι ένας αριθμός. Στην Ελλάδα έχεις ονοματεπώνυμο”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Read More

And More