Η Mariah Carey θέλει τα έπιπλα του Jackson!

O oίκος Julien’s για να τιμήσει την μνήμη του Michael Jackson ετοιμάζει μία μεγάλη δημοπρασία με τα έπιπλά του που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Las Vegas.

Ανάμεσα στα έπιπλα είναι και ένα σαλόνι που είχε αγοράσει το είδωλο της pop στην έπαυλη που είχε νοικιάσει στην Βρετανία. Η αξία των επίπλων έφτασε τα 200.000 δολάρια αλλά αναμένεται να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο κατά την δημοπρασία.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο δίκτυο ΤΜΖ, η Mariah Carey έχει δώσει εντολή στον σχεδιαστή Kenneth Bordewick να αγοράσει το συγκεκριμένο σαλόνι για την έπαυλή της στο Los Angeles.

Παράλληλα οι θαυμαστές του Jackson συγκεντρώνονται στο κοιμητήριο Forest Lawn Memorial Park για να βρεθούν στο μνημόσυνο του ενός έτους του τραγουδιστή. Στο νεκροταφείο θα βρεθούν σήμερα μετά το μεσημέρι και μέλη της οικογένεια του Jackson.

Επίσης τόπος προσκυνήματος είναι και το σπίτι της οικογένειας Jackson σε προάστιο του Los Angeles, όπου ήδη εκατοντάδες θαυμαστές του Michael έχουν αφήσει λουλούδια και αναμνηστικά.

Ο μεγάλος τραγουδιστής πέθανε πριν ένα χρόνο ακριβώς, σε ηλικία 50 ετών από υπερβολική δόση φαρμάκων στο σπίτι του, λίγες εβδομάδες πριν την πολυαναμενόμενη επανεμφάνισή του στο Λονδίνο με το “This is it”.

Read More

And More