Η Μαρίνα Πατούλη γιόρτασε με cocktail party πλάι στο κύμα! Φωτογραφίες

Με ένα cocktail party πλάι στο κύμα γιόρτασε το όνομά της η Μαρίνα Πατούλη. Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη έκανε ένα ξεχωριστό πάρτυ στην παραλία παρέα με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά εντυπωσίασε.

Το dress code της βραδιάς ήταν το total white, με την εορτάζουσα Μαρίνα Πατούλη να κλέβει τις εντυπώσεις με το μίνι λευκό φόρεμά της. Στο πλευρό της ήταν φυσικά ο σύζυγός της, οι φίλοι τους και αγαπημένα πρόσωπα. Το event έγινε στα νότια προάστια κοντά στην Αγιά Μαρίνα. Η ίδια μάλιστα μαζί με τον σύζυγό της ανήμερα της γιορτής της επισκέφτηκε την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, όπως κάνει παραδοσιακά κάθε χρόνο.

Το πάρτυ φυσικά έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο με την Μαρίνα Πατούλη να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες από τη μαγική βραδιά και να ευχαριστεί όλους τους φίλους που βρέθηκαν κοντά της.

 

«Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα, ντυθείτε στα λευκά και γιορτάστε με ένα κοκτέιλ τη γιορτή της Μαρίνας. Σας ευχαριστώ όλους όσους βρεθήκατε κοντά μας», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της η Μαρίνα Πατούλη.

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS

Read More

And More