Η. Ματιάμπα: “Δεν έχουμε σχέση με την Τάμτα”!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα στο περιοδικό “People”, όπου μίλησε για τη σχέση του με την Τάμτα, τη συγκλονιστική ιστορία της οικογένειάς του, αλλά και για το “Just the 2 of us”!

Φέτος, ο νεαρός τραγουδιστής βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, καθώς συμμετέχει στο “Just the 2 of us”, πρωταγωνιστεί στο Rent και εμφανίζεται στο “Σταυρό του Νότου”. Τι λέει όμως, ο ίδιος για την επιτυχία του;
“Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά μου στο “Σταυρό του Νότου”, επίσης και για το Rent που υπεραγαπώ, αλλά χαίρομαι και για το γεγονός ότι βρίσκομαι στο “Just the 2 of us”, επειδή χάρη σ’ αυτό γνώρισα άτομα που δεν θα γνώριζα διαφορετικά”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Μιλώντας, μάλιστα, για το παιχνίδι τραγουδιού, δήλωσε ότι υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός. “Νομίζω ότι το κλίμα είναι κυρίως τέτοιο. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει να αποδείξει ο καθένας. Δεν είναι όλοι άγιοι, είναι ψώνια με την καλή έννοια και προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο”, υπογράμμισε.

Όσον αφορά τη σχέση του με την Τάμτα, και τις φήμες που τον ήθελαν να έχει μπλέξει σε ένα ερωτικό τρίγωνο με την νεαρή τραγουδίστρια και τον Γρηγόρη Πετράκο, ο ίδιος σημείωσε το εξής: “Δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο, αν σκεφτείς ότι συνέβη μια βδομάδα μετά την εμφάνισή μου στην τηλεόραση. Κάποιος το οδήγησε εκεί, εκμεταλλευόμενος ίσως το γεγονός ότι παίζουμε μαζί στο θέατρο. Ούτε για αστείο δεν έχουμε σχέση με την Τάμτα. Ακόμη, προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε”.
Ακόμη, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για την οικογένειά του και όλα όσα έχει περάσει από μικρός. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο πατέρας του γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ζαΐρ και έφυγε ως πολιτικός πρόσφυγας το 1968, στα 17 του χρόνια. Μέχρι να φύγει, όμως, είχε ζήσει πολύ δύσκολα χρόνια, χωρίς στοιχεία ταυτότητας, κυνηγημένος στην ίδια του τη χώρα. Έφυγε από τη χώρα του και πήγε στα Γιάννενα, όπου έμαθε γρήγορα ελληνικά και μπήκε στο Πανεπιστήμιο. Λίγο αργότερα γνώρισε την μητέρα του και ερωτεύτηκαν. Ενώ, όμως χρωστούσε μόνο 2 μαθήματα για το πτυχίο και είχε έτοιμη δουλειά πήρε το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής του και πήγε στο Ζαΐρ να βρει διαμάντια.
Επειδή ήταν καταζητούμενος, τον συνέλαβαν για 6 χρόνια και έζησε πολλά βασανιστήρια. Το συγκεκριμένο περιστατικό χαράκτηκε βαθιά στη μνήμη του τραγουδιστή και διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητά του, όπως εξομολογείται ο ίδιος. “Η μαμά μου στήριξε την οικογένειά μας… Δεν νομίζω ότι στήριξα τον πατέρα μου όσο θα έπρεπε. Με απασχολούσε ότι με τα αδέλφια μου και την μητέρα μου είχαμε μείνει μόνοι μας και παλεύαμε”, ανέφερε.

Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More