Η μεγαλύτερη αντίπαλος της Ρίας Αντωνίου στο Dancing! Δες όλα τα ζευγάρια του τελικού

Η Ρία Αντωνίου έκανε την έκπληξη περνώντας στον τελικό του Ballando con le stelle! Από την αρχή η όμορφη Ελληνίδα δέχθηκε τα πυρά της κριτικής επιτροπής αλλά παρόλα αυτά είχε την αγάπη του ιταλικού κοινού! Το ξανθό μοντέλο κέρδισε την αγάπη του κόσμου και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τους ιταλικού show άλλους πέντε δυνατούς αντιπάλους.

Η δυνατότερη από αυτούς είναι η sexy Anna Tatangelo. Η μελαχρινή τραγουδίστρια έχει την εύνοια της επιτροπής του ιταλικού “Dancing” αλλά φαίνεται πως ο κόσμος δεν την συμπαθεί και τόσο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο τελευταίο live απέσπασε τέσσερα 10άρια και πολλοί θεώρησαν ότι αυτό έγινε μόνο και μόνο για να μείνει στον τελικό αφού το κοινό δεν την στήριξε με την ψήφο του.

Ποια είναι η δυνατότερη αντίπαλος της Ρίας

Η 25χρονη τραγουδίστρια έχει ξεχωρίσει τόσο για την φωνή της όσο και για την εξωτερική της εμφάνιση. Το όνομά της έχει ακουστεί πολύ κατά την διάρκεια του show αφού έχει απασχολήσει αρκετέ φορές τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά της γειτονικής χώρας με πικάντικες λεπτομέρειες από την ερωτική της ζωή.

Η καριέρα της στο τραγούδι ξεκίνησε μετά την νίκη της στο φεστιβάλ του San Remo, ενώ τα πρώτα της βήματα τα έκανε σε ηλικία 15 ετών.

Εμφανίστηκε δισκογραφικά το 2003 με το πρώτο της CD “Attimo x Attimo”, όπου και ερμήνευσε τραγούδια ειδικά γραμμένα για την Mia Martini. Λίγο καιρό αργότερα, το 2006 με το album “Ragazza di Periferia” κέρδισε την στήριξη του τραγουδιστή Gigi D’Allesio.

Ο ήδη καθιερωμένος τραγουδιστής έγινε μέντοράς της και στη συνέχεια ο σύντροφό της παρόλο που είναι 20 χρόνια μεγαλύτερός της! Όταν γνωρίστηκαν εκείνος ήταν παντρεμένος και χώρισε την γυναίκα του για χάρη της. Πράγμα που έκανε την Anna να μην είναι ιδιαίτερα συμπαθής στους Ιταλούς αφού τα μέσα της χώρας σχολίασαν αρκετά την σχέση τους.

Ωστόσο, ο γάμος της με τον τραγουδιστή εκτόξευσε τις μετοχές της και άνοιξε επαγγελματικές προοπτικές. Ο ίδιος της χάρισε το καλύτερο album της το “Mai dire mai” που κυκλοφόρησε το 2007 και έγινε πλατινένιος.

Η Anna βρέθηκε μάλιστα στη θέση του κριτή στο ιταλικό “X Factor”, όπου άφησε εποχή με τα καυστικά της σχόλια. Τώρα, ήρθε το “Ballando con le stelle”….

Δες τα έξι ζευγάρια του τελικού:


Η Ρία Αντωνίου με τον Raimondo Todaro


Η τραγουδίστρια Anna Tatangelo και ο Stefano De Filippo


Ο πρώην ποδοσφαιριστής Christian Vieri και η Natalia Titova

Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής έχει απασχολήσει αρκετές φορές τον Τύπο λόγω της αδυναμίας του στο γυναικείο φύλο καθώς συνηθίζει να δημιουργεί σχέσεις με επώνυμα μοντέλα. Ανάμεσα στις διάσημες κατακτήσεις του ήταν η Ελιζαμπέτα Κανάλις και το μοντέλο Αριάδνα Ρομέρο. Η τσαχπινιά, το νάζι και το πείσμα της Ρίας φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον “Bobo”!


Η ηθοποιός Lucrezia Lante della Rovere και ο Simone di Pasquale


Ο Andres Gil και η Anastasia Kuzmina


Ο Marco Delvecchio και η Sara di Vaira

Read More

And More