Η Μέγκι Ντρίο ποζάρει topless και αποκαλύπτει «Θέλω ο άντρας να έχει το πάνω χέρι»

Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το «Greece’s Next Top Model» και σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο που ποζάρει topless και μιλά για τους άντρες και τις σχέσεις.

Πρόσφατα γράφτηκε ότι θα έχεις συμμετοχή στο «Greece’s Next Top Model 2». Ισχύει;

Ποτέ μη λες ποτέ. Εγώ δεν έχω κάποια ενημέρωση, αλλά, ναι, έχει συζητηθεί να υπάρξει μία εμφάνιση στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα λάβω μέρος ως παίκτρια. Είμαι μακριά από όλο αυτό. Δεν μπαίνω ξανά, αλλά ως guest εμφάνιση, γιατί όχι; Θα το έκανα.

Θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με την τηλεόραση;

Παράλληλα με το modeling, ίσως. Αλλά, και πάλι, θα ήθελα να έχω έναν μικρό ρόλο, περαστικό ίσως. Πάνελ δεν θα έκανα σε καμία περίπτωση. Είναι έξω από μένα αυτό. Ένα πέρασμα, όμως, ναι, θα με ενδιέφερε σοβαρά. Του χρόνου θέλω να ξεκινήσω την πρακτική μου στη νομική κι έχω ήδη επικοινωνήσει με ένα γραφείο.

Και πώς θα συνδυάσεις το modeling στην Αμερική και τη δικηγορία στην Ελλάδα;

Εντάξει, αυτό είναι κάτι που θα κάνω τον Σεπτέμβριο κι αν μου κάτσει η προοπτική της Αμερικής, θα κάνω μία παύση στην πρακτική μου και θα φύγω. Όταν επιστρέψω, θα ασχοληθώ ξανά με τα νομικά.

Δεν μπορώ να σε φανταστώ, πάντως, να αγορεύεις στο δικαστήριο…

Όχι, όχι, μα τι λες τώρα; Εγώ τα φοβάμαι τα δικαστήρια, δεν τα θέλω καθόλου! Θα είμαι δικηγόρος στα ναυτιλιακά, όπου είναι η ειδίκευσή μου. Κοίτα, για μένα αυτή είναι η κύρια δουλειά μου. Προτεραιότητά μου ήταν πάντα το πτυχίο και οι σπουδές μου, όχι το modeling. Το modeling το ξεκίνησα ως χόμπι, ως κάτι επιπλέον. Άρχισα από τα 17 μου, ως τα 22 μου. Παράλληλα, όμως, σπούδαζα. Θέλω ό,τι πιάνω στα χέρια μου, να το τερματίζω. Γι’ αυτό κι άρπαξα την ευκαιρία να μπω στο «Greece’s Next Top Model» και να τεστάρω τον εαυτό μου. Και συνδυάζω παράλληλα πια το modeling με τη δικηγορία – ειδικά τώρα που θα κάνω πρακτική. Είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος και θα τα καταφέρω. Εγώ ξέρω ότι έχω γεννηθεί κι έχω έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να περνάω δύσκολα.

Γιατί το λες αυτό;

Στο λέω αυτό γιατί, ακόμα και μέσα στο παιχνίδι, όλο το ζόρι το πέρασα εγώ. Καμία άλλη κοπέλα.

Εσύ έχεις κάνει, μέχρι σήμερα, σωστές επιλογές στην προσωπική σου ζωή;

Όχι, έχω κάνει πολλά λάθη. Γι’ αυτό κι έμεινα στάσιμη στα προσωπικά μου. Στην τελευταία μου σχέση, η οποία ήταν πονεμένη, και τελείωσε, κατάλαβα ότι δεν πρέπει να χάνεις χρόνο. Όταν ερωτεύομαι, τα δίνω όλα. Δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια. Είμαι σοβαρός άνθρωπος. Όμως, κατάλαβα ότι δεν μπορεί να χτίζεις ταυτόχρονα και την προσωπική σου ζωή και την επαγγελματική. Εγώ είμαι της παλιάς σχολής. Δεν είμαι της άποψης ότι η γυναίκα κάνει ό,τι θέλει και ότι ο άντρας θα τρέχει από πίσω της.

Σήμερα, όμως, υπάρχει ισορροπία. Και οι γυναίκες εργάζονται, είναι αυτόνομες και ανεξάρτητες…

Ναι, να υπάρχει ισορροπία, αλλά εγώ θα ήθελα ο άντρας να έχει το πάνω χέρι.

Λίγο οπισθοδρομικό δεν είναι αυτό;

Είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα. Να την κάνει την καριέρα της μία γυναίκα, αλλά να κοιτάξει και το σπίτι της. Κάποτε, στην εποχή των γονιών και των παππούδων μας, οι σχέσεις κρατούσαν περισσότερο. Σήμερα, οι γυναίκες έχουν πάρει αέρα κι έχουν χάσει τον ρόλο της μαμάς. Έχω δει παιδάκια που δεν μεγαλώνουν σωστά. Έχω παράδειγμα στην πολυκατοικία μου, που το μωρό έκλαιγε όλη τη νύχτα και η μάνα του ήταν έξω κι έπινε ποτά. Αυτό δεν το δέχομαι! Γιατί έκανες μωρό; Κι επίσης, στη σημερινή εποχή, έχει χαθεί το φλερτ και η γυναίκα έγινε πια ο «κυνηγός». Έχουν χαθεί οι παραδόσεις. Δεν είμαι ευτυχισμένη που γεννήθηκα σε αυτή την εποχή. Αν είχα γεννηθεί πιο παλιά, θα ήταν καλύτερα για μένα.

Την απιστία τη συγχωρείς;

Όχι, γι’ αυτό και χώρισα από την προηγούμενή μου σχέση που κράτησε τρία χρόνια. Του είχα συγχωρέσει το ότι φλέρταρε στα μηνύματα με μια κοπέλα. Το είχαμε συζητήσει και μετά το προσπέρασα. Μετά, όμως, έμαθα ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει κι αυτός έβγαινε ήδη με άλλη, ενώ εγώ δούλευα στο εξωτερικό. Κυνηγούσα το όνειρό μου κι εκείνος δεν με στήριξε σε αυτήν μου την προσπάθεια! Και οι γυναίκες που συγχωρούν την απιστία, ξέρεις γιατί το κάνουν; Γιατί έχουν την ανάγκη των χρημάτων. Επειδή δεν είναι επιτυχημένες. Θωρώ ότι οι γυναίκες που είναι επιτυχημένες είναι λίγες. Οι υπόλοιπες δεν κάνουν κάτι στη ζωή τους. Θα βρουν να στηριχτούν σε μία πλάτη και θα μείνουν μόνο και μόνο για να προχωρήσει έτσι το μέλλον τους. Ουσιαστικά συντηρούνται από τους άντρες τους. Τώρα αυτός ο άντρας, πώς θα σεβαστεί αυτή τη γυναίκα; Δεν υπάρχει το «είμαι ερωτευμένος», υπάρχουν άλλα πράγματα πια.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town Κύπρου!

Read More

And More