Η μικρή “Αρετούσα” που συγκίνησε με τη φωνή της και το video που έγινε viral

Ο Ερωτόκριτος και η Αρετούσα σε… μία άλλη εκδοχή! Η μικρή Έμυ συγκίνησε με τη φωνή της και τον τρόπο που ερμήνευσε ένα τραγούδι μαζί με τον θείο της, Γιάννη Αναγνωστόπουλος. Πρόκειται για το κομμάτι του Μιχάλη Κουνάλη και της Εμμανουέλας Χιωτάκη με τίτλο “Τσ’ Αγάπης Και Του Έρωτα” (σε μουσική του Γιάννη Νικολάου και στίχους της Μαρίας Παπαδάκη).

Η μικρή Κρητικοπούλα αγαπά αυτό το τραγούδι και μάλιστα ήταν εκείνη που το έμαθε στον θείο της και τον προέτρεψε να το πουν μαζί. Φυσικά, το video έγινε viral καθώς η φωνή της μικρής απάλυνε για λίγο τον πόνο της περασμένης εβδομάδας με την τραγωδία που χτύπησε τη χώρα.

Ο Γιάννης δεν περίμενει την ανταπόκριση που θα είχε το συγκεκριμένο βίντεο που έγινε αυθόρμητα στη σοφίτα του σπιτιού του. Ευχαρίστησε όμως τον κόσμο για τα αμέτρητα μηνύματα που δέχτηκε μέσα από την σελίδα του και έδωσε την υπόσχεση να επιστρέψει και με άλλα βίντεο! Άλλωστε ο ίδιος είναι τραγουδιστής και λατρεύει αυτό που κάνει. Είναι μέλος των Passa Temp, μιας ελληνικής ροκ μπάντας με έδρα την Αθήνα. Ασχολείται κυρίως με διασκευές σε ελληνικά και ξένα ροκ τραγούδια.

Λοιπόν.. Δύο μέρες πριν, οπως καθόμουν στη σοφίτα μου, παίζοντας κιθάρα, ήρθε το ανιψάκι μου, η Έμυ και μου ζήτησε να…

Gepostet von Γιάννης Αναγνωστόπουλος – Giannis Anagnostopoulos am Sonntag, 29. Juli 2018

Άκου και την κανονική εκτέλεση του κομματιού:

Read More

And More