Η Μις Ελλάς Ειρήνη Καρρά έγινε μανούλα!

Η Ειρήνη Καρρά και ο Στέλιος Ηλιάδης απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι! Η Μις Ελλάς έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή. Το ευχάριστο γεγονός το μοιράστηκε με τους φίλους της στο instagram ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία του γιου της. Για την ακρίβεια τα ποδαράκια του.

Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα για τον ερχομό του μπέμπη. Η Ειρήνη είχε μιλήσει πριν από λίγες εβδομάδες στο TLIFE για την εγκυμοσύνη της. “Σίγουρα νιώθω πολύ ευτυχισμένη και πολύ φοβισμένη ταυτόχρονα. Είναι το άγνωστο που μου προκαλεί φόβο όμως κανείς δεν γεννήθηκε γονιός οπότε πιστεύω θα τα καταφέρω να είμαι όπως πρέπει απέναντι στο παιδί μου”, είχε πει ανάμεσα σε άλλα.

Ο ποδοσφαιριστής καλοσώρισε τον Ηλιάδη junior ανεβάζοντας στο instagram μία φωτογραφία με ένα μπλε μπαλόνι που γράφει “Να μας ζήσει”!

Τοζ ευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ετχομό του γιου του! Από τα πρώτα δώρα που έλαβαν πάντως για το αγγελούδι τους, λίγες μέρες πριν έρθει στον κόσμο, ήταν το παρακάτω σετάκι από τον αδερφό του μοντέλου, Δημήτρη.

/

Η Ειρήνη δεν σταμάτησε σε όλη την διάρκεια τςη εγκυμοσύνης της να μοιράζεται τις όμορφες στιγμές που βιώνει με τους διαδικτυακούς της φιλους!

Read More

And More