Η «Miss Chanel» παντρεύεται τον Σεπτέμβρη!

Γάμο σε στενό κύκλο τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό ετοιμάζονται να κάνουν η κόρη του Ηλία και της Αγγελικής Τσίγκα, Καρολίνα και ο γιος του Δημήτρη και της Λίζας Ντάβαρη, Γιώργος. Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί στις 12 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στην εξοχική κατοικία της οικογένειας Ντάβαρη στο Σούνιο στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “On Time” και της Σάσας Σταμάτη, το ζευγάρι που ασχολείται με το χώρο των επιχειρήσεων θέλει να κάνει ένα λαμπερό γάμο που θα γίνει το talk of the town της κοσμικής Αθήνας. Ωστόσο, λόγω κορονοϊού καλεσμένοι θα είναι μόνο 100 άτομα, οι οποίοι μετά το μυστήριο θα βρεθούν στη γαμήλια δεξίωση στον κήπο της εξοχικής κατοικίας της οικογένειας.

Η Καρολίνα Τσίγκα με την μητέρα της Αγγελική

Η όμορφη Καρολίνα είναι άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα δραστήρια επιχειρηματικά, αφού έχει αναλάβει τη δημοφιλέστερη μπουτίκ στο Κολωνάκι, που διατηρεί εδώ και χρόνια η μητέρα της και προμηθεύει με τσάντες Chanel τις κοσμικές κυρίες της Αθήνας. Όσο για το μέλλοντα σύζυγό της, εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση υφασμάτων που θεωρείται μια από τις καλύτερες της Ευρώπης!

Read More

And More