Η μητέρα έβλεπε το 7χρονο παιδί της να πέφτει από τον 7ο!

Ένα 7χρονο αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο προχθές στα Πατήσια. Ήταν μόνο του στο σπίτι και βγήκε στο μπαλκόνι απ’όπου κι έπεσε στο κενό. Το Tlife επικοινώνησε με ένοικο της πολυκατοικίας η οποία είπε τα εξής: ”Δεν είδα τι έγινε. Το παιδί βρισκόταν στον 7ο όροφο. Προφανώς ήταν αδιάθετο εκείνη την ημέρα και δεν πήγε σχολείο”.

Και συνεχίζει: ”Η μητέρα του, του είπε να κάτσει σπίτι ήσυχος γιατί έπρεπε να πάει τον μεγαλύτερο αδερφό του στο σχολείο. Έτσι το παιδάκι έμεινε μόνο του σπίτι και για κάποιο λόγο, ίσως να φοβήθηκε με κάτι, και βγήκε στο μπαλκόνι. Οι μπαλκονόπορτες ήταν κλειδωμένες αλλά μάλλον ο μικρός ήταν πολύ ζωηρός και τις άνοιξε”.

Το συνταρρακτικό σημείο της μαρτυρίας της ενοίκου είναι το εξής: ”Η γυναίκα γυρνούσε από το σχολείο και είδε το παιδάκι να κρέμεται στο μπαλκόνι. Έτρεξε αλλά δεν πρόλαβε. Το είδε να πέφτει στο έδαφος. Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της”.

Κανείς δεν έχει δει από τότε ούτε τους γονείς αλλά ούτε και τον μεγαλύτερο αδερφό του 7χρονου αγγελουδιού. Επικοινωνήσαμε με την ΓΑΔΑ και μάθαμε πως έχει σχηματιστεί δικογραφία για το πώς έπεσε το παιδί ενώ οι γονείς πέρασαν από ανάκριση.

Read More

And More