Η μητέρα της Gwyneth Paltrow την παρακάλεσε να μην χωρίσει!

Την περασμένη Τρίτη η Gwyneth Paltrow ανακοίνωσε την είδηση για τον χωρισμό της με τον σύζυγό της Chris Martin, μέσα από το Goop.com. Και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια είδηση που πολλοί περίμεναν ότι θα άκουγαν καθώς οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού είχαν αραιώσει χαρακτηριστικά. (Δες εδώ πως έφτασαν στο χωρισμό)

Από την άλλη, η μητέρα της Gwyneth Paltrow, η Blythe Danner είναι πολύ αναστατωμένη σύμφωνα με το US Weekly. Η πηγή που μίλησε στο περιοδικό λέει ότι η μητέρα της Gwyneth αγαπούσε πολύ τον γαμπρό της και παρακάλεσε την κόρη της να μην χωρίσει γιατί πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί.

Και η ίδια πηγή συνέχισε: Πραγματικά προσπάθησαν πολύ για να κάνουν την σχέση τους να δουλέψει. Αλλά αν τους παρατηρούσες τον τελευταίο καιρό θα καταλάβαινες πως κάτι δεν πάει καλά. Μπορούσες να δεις την μελαγχολία μέσα στα μάτια τους.

Η μητέρα της Gwyneth, από την άλλη, ήταν παντρεμένη με τον σύζυγό της και πατέρα της ηθοποιού, Danner Paltrow για 30 και πλέον χρόνια, μέχρι τον θάνατό του το 2001. Και παλιότερα η Gwyneth είχε δηλώσει πως η σχέση των γονιών της αποτελούσε πρότυπο για εκείνη.

/

Σε συνέντευξή της είχε πει: Είχα ρωτήσει τον μπαμπά μου κάποτε πως έμεινε με την μαμά 33 ολόκληρα χρόνια παντρεμένος. Εκείνος μου απάντησε πως δεν ήθελαν ποτέ ταυτόχρονα διαζύγιο! Και πιστεύω πως αυτό συμβαίνει. ‘Οταν δύο άνθρωποι παραιτούνται από την σχέση τους την ίδια στιγμή, τότε αναγκαστικά χωρίζουν. Αλλά αν ένας από τους δύο πει, έλα τώρα, μπορούμε να τα καταφέρουμε, τότε θα είναι μαζί!.

Read More

And More