Η μητέρα της Κιάρας από το My Style Rocks ξεσπά: «Δέχτηκε bullying λόγω του παππού της» [video]

Η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, το μεσημέρι του Σαββάτου, βρέθηκε καλεσμένη στο DOT. και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της κόρης της, Κιάρας, στο My Style Rocks, αλλά και για τη σχέση τους με τον παππού της 19χρονης, Άκη Τσοχατζόπουλο.

“Είναι ένα δύσκολο κομμάτι να μεγαλώνει μια μάνα μόνη το παιδί της και πόσο μάλλον όταν η Κιάρα είναι παιδί ενός υπουργού, ο παππούς της υπουργός και είναι σε αυτή την οικογενειακή κατάσταση και μετά βρίσκεται σε μια άλλη οικογενειακή κατάσταση. Αυτό μπορεί να συμβεί αλλά το άσχημο είναι πως ο κόσμος, η κοινωνία μόλις σε βρίσκουν σε μια αδύναμη στιγμή σου φέρονται άσχημα” , είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αποκάλυψε πώς η Κιάρα είχε δεχθεί bullying λόγω της σύνδεσης με τον παππού της. “Το παιδί μου δέχθηκε μια απίστευτη συμπεριφορά ανθρώπων, όταν ο παππούς της μπήκε στη φυλακή, λες και έφταιγε η Κιάρα. Μιλάω και για τα μικρά παιδιά που άκουγαν όσα έλεγαν οι γονείς, και υπήρχε bullying προς την Κιάρα μέχρι και στο δημόσιο σχολείο που πήγε” .

Η ίδια, μάλιστα, πρόσθεσε στη συνέχεια: “Η Κιάρα πήγε μια χρονιά σε ιδιωτικό σχολείο και μετά πήγε σε δημόσιο γιατί δεν υπήρχε πια η οικονομική δυνατότητα για να συνεχίσει. Γενικότερα, όμως, ήμασταν και είμαστε απλοί. Ότι μπορεί να έχω πέντε ρούχα καλά γιατί τα έχω από εκείνη την εποχή, τι να κάνουμε… Δεν μπορούσα να έχω τον πεθερό μου υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια από τη λαϊκή” .

Τέλος, η φωτογράφος και πρώην νύφη του Άκη Τσοχατζόπουλου εκμυστηρεύτηκε: “Εγώ είχα πάει να δω τον Άκη Τσοχατζόπουλο στα δικαστήρια. Η Κιάρα που είχε πάει στη φυλακή, επειδή ήταν μικρή, μας ζήτησε η διευθύντρια να μην ξαναπάει” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More