Η Μοναξιά της Δύσης: Πλήθος ηθοποιών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης – Reunion για τις Άγριες Μέλισσες

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Μοναξιά της Δύσης» στο Θέατρο Αθηνών.

Στο θεατρικό έργο, το οποίο σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Νίκος Κουρής παίζουν ο Χρήστος Μαλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος και η Δανάη Μιχαλάκη

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης έδωσαν το παρών πλήθος καταξιωμένων ηθοποιών που απόλαυσαν την παράσταση, γέλασαν και στο τέλος καταχειροκρότησαν τους τέσσερις πρωταγωνιστές για τις υπέροχες ερμηνείες τους. 

Μιας και οι τέσσερις ηθοποιοί πρωταγωνιστούσαν στις «Άγριες Μέλισσες» του ANT1, εχθές το βράδυ έγινε και ένα μικρό reunion της δημοφιλούς σειράς! Το καστ των «Άγριών Μελισσών» διατηρεί φιλικές σχέσεις και ο ένας εξακολουθεί να στηρίζει τον άλλον.

Δες φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Μοναξιά της Δύσης»:

Μιχαήλ Ταμπακάκης – Νίκος Κουρής

Δανάη Μιχαλάκη – Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Η Δανάη Μιχαλάκη με τον πατέρα της, Γιώργο, η Ελένη Καρακάση, ο Κωστής Σαββιδάκης και η Δανάη Λουκάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου

Γιώργος Παπαγεωργίου – Γιώργος Μιχαλάκης

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Δανάη Μιχαλάκη – Έφη Μουρίκη

Μίνως Μάτσας – Όλγα Κεφαλογιάννη

Βασίλης Παλαιολόγος-Ελένη Καρακάση-Νίκος Πολυδερόπουλος

Αγοραστή Αρβανίτη-Θανάσης Τσαλταμπάσης

Δανάη Λουκάκη

Αλέξανδρος Καλπακίδης με τη σύζυγό του, Εύη Τσιαβαλιάρη-Δημήτρης Γκοτσόπουλος με την αδερφή του

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο πολυβραβευμένος Μάρτιν ΜακΝτόνα, αυτός ο μοναδικός στυλίστας της γραφής, καταθέτει τη «Μοναξιά της Δύσης» (1997), ένα έργο άγρια ευαίσθητο, με ανέλπιστο σασπένς και εξωφρενικό χιούμορ.

Σε μια μικρή πόλη της Κοννεμάρα, στην κομητεία του Γκόλγουεϊ της Ιρλανδίας, δυο αδέλφια, ο Κόλμαν και ο Βαλίν, που διασκεδάζουν να αλληλοσπαράζονται, παίζοντας με τα όρια τους, προσπαθούν να συνυπάρξουν. Ένας ιερέας, ο Ουέλς, με κρίση πίστης και ένα περίεργα έξαλλο κορίτσι, η Γκερλίν, θα τους φέρουν αντιμέτωπους με μια δύσκολη δοκιμασία, προκειμένου να τους βοηθήσουν.Τα δυο αδέλφια, μέσα στο πατρικό τους σπίτι, θα αναμετρηθούν μέχρι τελικής πτώσης…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More