Η Μυρτώ Κάζη στο TLIFE: «Αυτή τη φορά το έμαθα μόνη μου» – Έτσι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον σύζυγό και στα παιδιά της

Το τρίτο της παιδί περιμένει η Μυρτώ Κάζη η οποία ανακοίνωσε στα social media την εγκυμοσύνη της μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram. 

Η γνωστή δημοσιογράφος, mommy blogger και δημιουργός του project “Yes I Do” σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειάς της -καρπό του έρωτά της με τον Τάσο Μπίθα- και μοιράζεται τα συναισθήματά της με το TLIFE, αναφερόμενη στην ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης και στις νέες αλλαγές που έρχονται στη ζωή της. 

Ανακοίνωσες την τρίτη εγκυμοσύνη σου στα social media, ποια είναι τα συναισθήματά σου;

Ουφ, η αλήθεια είναι πως θέλαμε να το κρατήσουμε κι άλλο το “μυστικό” μας με τον Τάσο, όμως μεθαύριο έχουμε το Yes I Do Catwalk και επειδή πλέον η κοιλιά μου ξεπροβάλλει, είπα να προλάβω να το μοιραστώ με τον τρόπο και τη γλυκύτητα που ήθελα.

Τα social media είναι πλέον μέρος της ζωής μας και όλα αυτά τα χρόνια, από επιλογή μοιράζομαι μόνο τα ευχάριστα. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό είναι ίσως το πιο όμορφο γεγονός που μας συνέβη τον τελευταίο καιρό και έτσι αποφασίσαμε πως ήρθε η στιγμή να το μοιραστούμε.


Όταν μάθατε με τον σύζυγό σου ότι θα αποκτήσετε τρίτο παιδί, πώς αντιδράσατε; Ήσασταν μαζί; Το περιμένατε; Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις;

Το τρίτο μωράκι ήταν κάτι που θέλαμε και ονειρευόμασταν πολύ (ο άντρας μου όταν είχε πρωτογνωρίσει τον μπαμπά μου, του είχε πει πως θα κάνουμε 4 παιδιά!). Αυτή τη φορά, το έμαθα μόνη μου, έπειτα από μία εξέταση Β Χοριακής και το κράτησα λίγες ημέρες “δικό μου” μέχρι να πάω στη γιατρό μου να δω πως το “φασολάκι” είναι καλά και έχει καρδούλα.

Όταν σιγουρεύτηκα πως όλα είναι όπως πρέπει να είναι, ένα βράδυ, την ώρα που ο άντρας μου έτρωγε, του έδωσα μία φωτογραφία από τον υπέρηχο που έλεγε “γεια σου μπαμπά, είμαι το #Bithaki3”.

Οι πρώτες μου σκέψεις εκείνες τις πρώτες ημέρες ήταν το πώς θα καταφέρω να μην στεναχωρήσω τα παιδιά μου και πως δεν θα διαταράξω την καθημερινότητά τους αλλά και (μη γελάσεις)… το πώς θα καταφέρουμε να σπουδάσουμε τρία παιδιά. Από την ημέρα που ένιωσα όμως την πρώτη κλοτσιά, όλα μου τα άγχη εξαφανίστηκαν. Με βοήθησαν βέβαια και ο Οδυσσέας και η Ιριάνα που ζουν το απόλυτο όνειρο από τη στιγμή που το έμαθαν!

Πώς είπες στα παιδιά σου ότι θα αποκτήσουν αδελφάκι;

Μας είχαν συμβουλεύσει όλοι να περιμένουμε λίγους μήνες ώστε αν τυχόν κάτι δεν εξελιχθεί καλά, να μην τα στεναχωρήσουμε. Παρόλα αυτά, μια μέρα όταν έκανα μπάνιο, η κόρη μου με κοίταξε με έντονο, διαπεραστικό βλέμμα και με απόλυτη σιγουριά και τρελή χαρά, μου είπε “Μαμά είσαι έγκυος! Έχεις παχύνει μόνο στην κοιλιά! Το βλέπω!”.

Της απάντησα αμέσως πως έχω παρατηρήσει κι εγώ πως έχει φουσκώσει η κοιλιά μου και πως θα πάω στη γιατρό να δω αν υπάρχει μωράκι μέσα, όμως εκείνη έφυγε τρέχοντας προς τον αδελφό της φωνάζοντας με απόλυτη σιγουριά πως “Η μαμά έχει μωρό στην κοιλιά της!”. Ο γιος μου πάγωσε για λίγο, αλλά σήμερα, περίπου ένα μήνα μετά, είναι και οι δύο ξετρελαμένοι.

Τα βράδια πριν κοιμηθούν φιλάνε την κοιλιά μου και καληνυχτίζουν το μωρό, καθώς τους έχω πει πως από τον 5ο μήνα το μωρό ακούει! Προς το παρόν όλα φαίνονται ομαλά και όμορφα, βέβαια θα δούμε τις μας επιφυλάσσει το μέλλον! Δεν μπορώ να φανταστώ τη μετάβαση από τα δύο στα τρία αν και το ταξίδι προς το παρόν είναι μαγικό.

Με το καλό!

Read More

And More