Η Ν. Θεοδωρίδου μιλά για τους άντρες, τον έρωτα και τα φλερτ!

Γεμάτη υπέροχες αναμνήσεις και πολλές καλές στιγμές αποχαιρετά το 2011 η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια που φέτος εμφανίζεται στη σκηνή μαζί με την Μαρινέλλα, μίλησε για τη συνεργασία τους, τα όνειρά της και τον έρωτα.
“Αυτήν τη χρονιά έζησα στην κυριολεξία όλα τα όνειρά μου. Αλλά ευτυχώς, επειδή είμαι μετρημένη και πειθαρχημένη στη ζωή μου, αυτά που μου συμβαίνουν τα παίρνω όπως ακριβώς γίνονται. Δεν σκέφτομαι τίποτε για το μέλλον. Έτσι ήμουν και στη Θεσσαλονίκη, που πέρα από τους φίλους μου, δεν με ήξερε κανείς, που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόμουν στην Αθήνα και θα γινόμουν γνωστή και πως θα έλεγα και δέκα καλά τραγούδια”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!”.
Παράλληλα, μιλώντας για τον έρωτα, η Νατάσα Θεοδωρίδου άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. “Δεν μου αρέσει η λέξη μοναξιά, δεν υπάρχει για εμένα. Το να έχεις έναν σύντροφο στη ζωή σου δεν γίνεται κατά παραγγελία. Ή θα έρθει ή όχι . Εγώ δεν είμαι άνθρωπος με ταμπού. Είμαι αυθόρμητη και ο έρωτας είναι η ζωή μου”.
Στην ερώτηση, αν την φλερτάρουν οι άνδρες, απάντησε: “Με φλερτάρουν αλλά όχι, δεν κάνουν ουρά οι άνδρες γύρω μου… Βεβαίως και θέλω να ερωτευθώ! Το μόνο που θέλω να μου πει κάποιος είναι πως μπορεί να υπάρξει συνέχεια και διάρκεια στον έρωτα. Σε αυτό δεν τα έχω καταφέρει ακόμη στη ζωή μου”.
Ακόμη, για το αν θα πήγαινε ως κριτής σε κάποιο ριάλιτι είπε: “Δεν συμφωνώ με αυτά τα show. Και από τη στιγμή που δεν συμφωνώ, δεν μπορώ να το κάνω υποκριτικά, για να πάρω κάποια χρήματα παραπάνω ή για να διαφημιστώ λίγο παραπάνω. Από την άλλη, δεν μπορώ να κρίνω κανέναν, στενοχωριέμαι και σε προσωπικό επίπεδο. Θα πάω εκεί δηλαδή για να τους μαλώσω;”.
Τέλος, για τη συνεργασία με την Μαρινέλλα εξομολογήθηκε: “Είναι ένα όνειρο αυτό που ζω κάθε βράδυ με την Μαρινέλλα. Όταν τραγουδάμε μαζί. Είμαι πάνω από τη γη”.

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More