Η Νανά Παλαιτσάκη μιλά στο TLIFE για τη Σάσα Μανέττα και συγκλονίζει: “Ήταν μια κυρία…”

Θλίψη έχει προκαλέσει από χθες το βράδυ στον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, η είδηση πως η Σάσα Μανέττα έφυγε από τη ζωή… Η Σάσα ήταν μια από τις παλιότερες παρουσιάστριες της ΕΡΤ, ενώ είχε διαπρέψει και στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ήταν και στιχουργός και συγγραφέας. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η γνωστή δημογράφος, Νανά Παλαιτσάκη μίλησε στο TLIFE για την απώλεια της καλής της συναδέλφου και αναφέρθηκε στη Σάσα Μανέττα με τα καλύτερα λόγια. Η παρουσιάστρια δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ότι η γλυκιά Σάσα έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, που δεν μπορεί να μιλήσει για εκείνη σε παρελθοντικό χρόνο.

Διάβασε εδώ ποια ήταν η Σάσα Μανέττα που έφυγε χθες από τη ζωή

«Δεν μπορώ να μιλήσω σε παρελθοντικό χρόνο για εκείνη… Είναι μια γυναίκα, μια κυρία… Ένας εξαιρετικά χαρισματικός άνθρωπος, μία αγκαλιά για όλους τους ανθρώπους. Υπέροχη γυναίκα, μια αγωνίστρια, μια κυρία. Η Σάσα Μανέττα ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο και μία από τις προσωπικότητες που από το βράδυ που έμαθα ότι έφυγε από τη ζωή, θεωρώ ότι γίναμε όλοι πιο φτωχοί… Άψογη, κυρία, διακριτική, δοτική, δασκάλα, μάνα για όλους…» τόνισε χαρακτηριστικά η Νανά Παλαιτσάκη για τη Σάσα Μανέττα.

Read More

And More