Η Νάντια Μπουλέ επιστρέφει στην τηλεόραση ως ηθοποιός – «Δεν θα ήθελα να γυρίσω με τα τότε δεδομένα»

Στο talk show «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ, δεν υπάρχει παρουσιαστής, δεν υπάρχει καλεσμένος. To βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουλίου, η Νάντια Μπουλέ και ο Μέμος Μπεγνής μοιράστηκαν αλήθειες γύρω από την Τέχνη, τη φιλία τους και τη ζωή.

Η ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνίστησε σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ που ανέβηκαν στις θεατρικές σκηνές της Αθήνας, μίλησε για την επιστροφή στην τηλεόραση έπειτα από επτά χρόνια και για το πώς αισθάνεται που πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά.

«Δεν το έχω ξανακάνει! Πώς νιώθω… Καταρχάς έχω να κάνω τηλεόραση 8 χρόνια στα οποία έχω κάνει πολύ θέατρο. Είχαν προκύψει διάφορες συζητήσεις και περιπτώσεις για τηλεόραση αλλά δεν είχα νιώσει πως θέλω να γυρίσω με τα τότε δεδομένα. Είναι πάρα πολύ ωραία η ομάδα των ανθρώπων που απαρτίζουν αυτή τη σειρά που θα γίνει στον Alpha. Και ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις με ανθρώπους που εκτιμάς για την επαγγελματική τους πορεία, που σ’ αρέσουν σαν ηθοποιοί. Είναι πάρα πολύ βασικό. Μου άρεσε πολύ το κομμάτι του καστ και η ομάδα αυτή που κάνει το σήριαλ βγάζει πολύ ωραία εικόνα τηλεοπτικά. Και κάπως μου δημιουργήθηκε μια ωραία αίσθηση…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί;

Read More

And More