Η Νάταλι Κάκκαβα ξεκαθαρίζει τη θέση της μετά τα «καρφιά» στην Ιωάννα Μαλέσκου!

Πριν λίγες μέρες στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» προβλήθηκε ο δακρύβρεχτος  αποχαιρετισμός της Ιωάννας Μαλέσκου από την Κρήτη TV λίγο πριν έρθει στην Αθήνα και ξεκινήσει την προετοιμασία για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ και φυσικά σχολιάστηκε από τους οικοδεσπότες της εκπομπής. Η Νάταλι Κάκκαβα μάλιστα ήταν αυτή που αναφέρθηκε στην νεαρή παρουσιάστρια λέγοντας πως «αντιγράφει την Μενεγάκη».

«Θεωρώ, επιτρέψτε μου να το πω, ότι την αντιγράφει εμφανώς πλέον και προσπάθησε να κοπιάρει τον αποχαιρετισμό της Ελένης στην τελευταία της εκπομπή», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Νάταλι Κάκκαβα.

Σήμερα, ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλησε να πάρει θέση στα όσα γράφτηκαν μετά το σχόλιό της και να ξεκαθαρίσει πως «πιστεύει πολύ στην Ιωάννα Μαλέσκου» και δεν υπάρχει καμιά κόντρα ανάμεσά τους.

«Εγώ να σας πω κάτι επειδή και τις προάλλες είπα ότι αντιγράφει την Μενεγάκη. Επειδή πολλές φορές απομονώνουμε μια φράση που έχει πει ένας άνθρωπος και ξεχνάμε τι έχει πει στο παρελθόν. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα αποθεώνω την Ιωάννα Μαλέσκου. Και κατά τη διάρκεια του χειμώνα που βλέπαμε τις εκπομπές του Μουτσινά έλεγα ότι αυτό το κορίτσι έχει άστρο, έχει μέλλον και πραγματικά από όλες τις καινούργιες παρουσιάστριες, σας μιλώ ειλικρινά, είναι η πρώτη που θα καθίσω να δω με μεγάλο ενδιαφέρον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More