Η νέα ζωή της Ε. Κούρκουλου στο Λονδίνο και το tattoo με τον πατέρα της!

Το καλοκαίρι που πέρασε η Εριέττα Κούρκουλου τελείωσε το σχολείο. Έτσι, αποφάσισε να αφήσει πίσω της την Βουλιαγμένη και τις ξέγνοιαστες βόλτες στο ήλιο και μετακόμισε στο Λονδίνο. Ο λόγος; Η Εριέττα σπουδάζει στο London College of Communication δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία με απότερο σκοπό να εργαστεί στις επιχειρήσεις της οικογένειάς της.

Η Εριέττα αυτή την περίοδο έχει σαν βασική προτεραιότητα τις σπουδές της, όμως στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει να κάνει βόλτες στους δρόμους του Λονδίνου και να ανακαλύπτει ένα μέρη. Σύμφωνα μάλιστα με την Real Life είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι παρόλο που έχει δίπλωμα οδήγησης και δικό της αυτοκίνητο, της αρέσει να μετακινείται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και κυρίως το μετρό.

Τα Σαββατοκύριακα δε, λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της σε γνωστά ινστιτούτα αισθητικής, να κάνει shopping σε εμπορικά κέντρα του Λονδίνου και να διασκεδάζει σε διάσημα στέκια του Λονδίνου με άλλα παιδιά της ηλικίας της! Μερικά από τα αγαπημένα της στέκια στα οποία βρίσκεται πάντα στη λίστα των καλεσμένων είναι το Cuckoo club αλλά και τα εστιατόρια Jack’s, Joe’s και το Cipriani.

Όσον αφορά τις παρέες της, η διάσημη κληρονόμος περνά πολύ χρόνο με τον Παναγιώτη Σπέντζο, την Άντζελα Τριανταφυλλίδου με την οποία ήταν και συμμαθήτριες σε γνωστό κολλέγιο των Αθηνών, ο Αντώνης Τριανταφυλλάκης ο οποίος είναι φίλος του αδερφού της Πάρη Κασιδόκωστα και η Δανάη Βαράγκη.

Η Εριέττα, οι αλλαγές και το tattoo με τον πατέρα της!

Η μόνιμη μετακόμισή της στο Λονδίνο έδωσε στην Εριέττα έναν άλλο αέρα και διάθεση για αλλαγές και σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης. Η Εριέττα με το που μετακόμισε εκεί έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ! Μάλιστα, πρόσφατη photo που κυκλοφόρησε την δείχνει με το νέο της look. Η photo είναι από party στο οποίο η διάσημη κληρονόμος εμφανίστηκε με ένα μαύρο απλό φανελάκι, τζιν και μαύρες γόβες ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα κοτσίδα. Η Εριέττα γνωρίζει πολύ καλά ότι από μόνη της είναι τόσο εντυπωσιακή ώστε δεν χρειάζονται υπερβολές σε ρούχα και αξεσουάρ.

H Εριέττα από πρόσφατη έξοδό της σε κλαμπ του Λονδίνου με την πλατινέ κουπ

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη αλλαγή που έκανε η Εριέττα. Η ίδια λατρεύει τα tattoo και είπε να προσθέσει μερικά ακόμη πριν αποχωριστεί τους δικούς της για να πάει στο Λόνδινο. Έτσι, η Εριέττα έκανε στο μπράτσο της tattoo τα ονόματα της οικογένειάς της Μαριάννα, Φίλιππος και Πάρις όπως βλέπετε παρακάτω.

Βεβαίως, από τα πρώτα tattoo που είχε κάνει ήταν τα αρχικά του πατέρα της Νίκου Κούρκουλου στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία. Πριν φύγει για Λονδίνο έκανε στο εσωτερικό του χεριού της και το πορτραίτο του.

Read More

And More