Η Νεράιδα και το Παλικάρι: Ποιος αποκάλυψε ότι ο λόγος που γίνεται η παράσταση είναι η Μαρία Κορινθίου; [pics]

Το μεσημέρι της Πέμπτης, πρόσωπα από το χώρο της υποκριτικής και των media βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για την Συνέντευξη Τύπου της θεατρικής παράστασης “Η Νεράιδα και το Παλικάρι”, όπου ξεκινάει 28 Νοεμβρίου στο θέατρο “Broadway”. Οι πρωταγωνιστές της παράστασης ευδιάθετοι και χαμογελαστοί υποδέχτηκαν εκείνους που τους τίμησαν με την παρουσία τους και μίλησαν για όλα.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια παράσταση που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, τόσο η Μαρία Κορινθίου με τον Παναγιώτη Πετράκη όσο και ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης ήταν συγκινημένοι για την παράσταση και ανυπομονούν να ξεκινήσουν. Ο σκηνοθέτης μεταξύ άλλων είπε: “Πρόκειται για μια αυθόρμητη ιδέα που ήρθε μετά το τέλος της παράστασης “Γοργόνες και Μάγκες”,που τόσο αγάπησε ο κόσμος. Χαίρομαι που δημιουργήθηκε ένας τόσο σπουδαίος θίασος που θυμίζει παλιό καλό κινηματογράφο. Ηθοποιοί θρύλοι όπως ο Γιώργος Κωνσταντίνου δίνουν στην παράσταση έναν άλλο αέρα. Όσον αφορά την Μαρία Κορινθίου είναι ο λόγος που γίνεται η συγκεκριμένη παράσταση”.

Από την άλλη πλευρά εντύπωση προκάλεσαν τα λόγια της Χρυσούλας Διαβάτη και του Γιώργου Κωνσταντίνου, οι οποίοι δήλωσαν ευγνώμων που συμμετέχουν σε αυτή τη δουλειά και συνεργάζονται με αυτούς τους ταλαντούχους ανθρώπους. Είναι μια παράσταση που έχει έντονο το κρητικό στοιχείο και υπόσχεται να χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Η Μαρία Κορινθίου (Κατερινιώ), ο Παναγιώτης Πετράκης (Μανούσος), ο Κοσμάς Ζαχάρωφ (πατέρας Βροντάκης), ο Σταύρος Νικολαίδης (Ενωμοτάρχης), ο Σπύρος Μεριανός (Ιερέας), η Ευτυχία Φαναριώτη (Λενιώ) και ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης (Μανολιός). Στο ρόλο του πατέρα Φουρτουνάκη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Στο ρόλο της μητέρας Φουρτουνάκη, η Χρυσούλα Διαβάτη. Αφηγητής και τραγουδιστής της παράστασης είναι ο Νίκος Ζωϊδάκης.

Δες φωτογραφίες:

Παναγιώτης Πετράκης, Μαρία Κορινθίου, Γιώργος Βάλαρης

Γιώργος Βάλαρης, Σταύρος Νικολαΐδης, Μαρία Κορινθίου, Ευτυχία Φαναριώτη, Ανδρέας Κωνσταντινίδης

Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Βάλαρης

Νίκος Ζωϊδάκης

Χρυσούλα Διαβάτη

Γιώργος Βάλαρης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Ανδρέας Κωνσταντινίδης

Μαρία Κορινθίου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

 

Read More

And More